фирми продукти
представяме
работа
 
Авангардни решения за външни пространства от Semmelrock

За реализацията на ексклузивни, модерни, представителни външни пространства, съвременната ландшафтна архитектура все по-често използва ефекта на форматите с голяма повърхност. Тази тенденция се забелязва в проекти, независимо от техния размер и стил - класически, индустриален или минималистичен. Разбира се, това ни вдъхновява да търсим нестандартни решения, като обръщаме внимание на всеки детайл в изделията, като формат, цвят и повърхност, с цел постигане на максимална визуална непрекъснатост на застланата площ.

По-голям размер плочи – повече красота

През сезон 2020 Semmelrock ще изненада почитателите на мега размерите. Те ще открият комфорт при избора на подходящото решение за своя проект в XL размерите от серията UMBRIANO®. Тя предлага необходимото разнообразие от дебелина на изделията за зони с различна функционалност и степен на натоварване. Новите бетонови плочи UMBRIANO® притежават внушителните размери: 75x25x8, 120x80x10 и 120x40x10 cm и с тях без проблем се постига поразително визуално въздействие.

Три трибюта на вечната елегантност на гранита

Бетонови плочи от серията UMBRIANO® Бетонови плочи за външни пространства UMBRIANO®

Модерната тенденция да се използват няколко нюанса от един цвят в дизайна на външни пространства получи своето оригинално развитие в серията UMBRIANO®. Атрактивната визия на изделията е резултат от специално подбрани естествени цветове, в повърхностния слой, смесени по специален начин, благодарение на патентована технология за производство. Вплитането на светли и тъмни частици в хомогенно изглеждащата повърхност създава усещането за "естествен гранит". За да се подсили ефектът на застланата повърхност, допълнихме двата цвята светъл и тъмен гранит с нов - сив гранит. Положени трите цвята създават преливащ ефект, който превръща застланата площ в елегантно допълнение или оригинално решение за частни и обществени пространства.

Дизайн с нови измерения – 100% плочи

Бетонови плочи UMBRIANO® за подходи и паркингиБлагодарение на дизайнерския усет на екипа на "Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД и иновативната технология EINSTEIN®, фамилията UMBRIANO® предлага решение и за зоните със специфични натоварвания, като подходи и паркинги. Благодарениe на интегрираната система за гарантирано свързване и дистанциране Einstein®, специално разработеният формат 50x50x8 cm отговаря на високите изисквания за издръжливост.

Серията UMBRIANO® черпи своето вдъхновение от природата и технологиите, за постигане на цялостен дизайн, който дава свобода на креативността. Персонализирайте различните зони - алеи, пътеки, подходи, паркинги, и др. с подходящия формат: 50x50, 75x25, 120x80 и 120x40. Концепцията за хармонично оформени външни пространства е изключително подходяща за проекти, в които се търси престижно и луксозно излъчване.

Бетонови плочи UMBRIANO® за външни пространства Бетонови плочи UMBRIANO® за пътеки Бетонови плочи UMBRIANO® за алеи

За периода от едно десетилетие Semmelrock stein+design е символ на коректен партньор, осигуряващ експертно обслужване и цялостни решения за проекти с различно предназначение, бюджет или стилистика. Повече за продуктите UMBRIANO® можете да намерите в сайта на компанията www.semmelrock.bg и мострената градина.

Автор: Земелрок щайн унд дизайн


8 ноември 2019 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Земелрок щайн унд дизайн, ландшафтно оформление, настилки за градини, плочи за градини, настилки за подходи, настилки за паркинги


още от категорията градини, озеленяване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg