фирми продукти
представяме
работа
 
5 идеи за гостоприемна градина от Semmelrock Stein+Design

За да създадете "гостоприемна градина", преди всичко трябва да осигурите на себе си и Вашето семейство удобни и практични зони за отдих, които да се вписват по най-добрия възможен начин в общата визия на дома. Екипът на Semmelrock разбира потребността от уникален подход към всяка зона, съобразно нейната функционалност и естествения стремеж към завършена визия, подчинена на Вашата индивидуалност. За да Ви подкрепим по пътя на реализацията на мечтаната от Вас градина в началото на сезон 2019, предлагаме 5 идеи за екстериорен дизайн, изпълнени с решения на марката Semmelrock.

Усещането за камък е непреходно

Плочи Bradstone Old Town За почитателите на живота на открито, уютните и практични зони, ситуирани в градината или терасата: външни кухни, бар, барбекю и др., ще повдигнат лятното настроение.

За да реализирате своето "мечтано кътче за отдих" с непреходното усещане за камък, възползвайте се от премиум серията Bradstone.

Вдъхновена от природата, тя предлага решения с визия на естествен камък, травертин, пясъчник.

Най-новото попълнение в тази плеада от луксозни повърхности е семейството Bradstone Lias.

Плочите, бордюрите и стъпалата грабват вниманието с топли естествени тонове, които могат да се комбинират с естествен камък, метал или други материали с уникални цветове и ярки оттенъци.


Плочи Bradstone Lias

Терасата и верандата - естествено продължение на дома

Дилемата вътрешна или външна кухня, когато имате място само за една, лесно може да бъде разрешена с комбинация с терасата или верандата. В търсене на олекотени решения, подходящи за веранди, покривни тераси, зимни градини, "ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН" предлага плочите от висококачествен порцелан AirPave. Новото този сезон в колекцията AirPave предлагат плочите TOLEDO. С уникалния си формат 120 x 60 cm, те придават на настелените повърхности хомогенно излъчване и завършеност на картината. Правите кантове с микрофаска нежно допълват класическата правоъгълна форма. В допълнение изисканият стил на плочите се подчертава от тяхната лекота (дебелина 2 cm). Благодарение на това плочите AirPave Ви осигуряват възможност да създадете реплика на интериорния дизайн в екстериора.

Плочи AirPave Toledo

Зони с винтидж визия

Ако пък на дневен ред във вашия проект са зоните, подложени на автомобилно натоварване, и през този сезон Semmelrock залага на клисически и модeрни решения. Неостаряващата визия на гранитния паваж може да намерите в настилките Arte с повърхност "гранит". Оригиналната форма на елементите и дебелината от 8 cm ги правят оригинално решение за подходи към гаражи, паркинг зони, пътеки или тротоари около дома.

Настилки Arte

Скандинавски стил за алеите

Осигурете достъп до външната кухня, басейна, барбекюто или гаража като съчетаете природа и дизайн в едно. За тези от Вас, които харесват архитектурни решения от естествено дърво, продуктовата гама на Semmelrock предлага нови решения със структура на повърхностния слой, наподобяващ естествен фурнир. Придайте екстравагантност на алеите в градината с впечатляващи плочо-пътеки на широка тревна фуга, създайте акцент около зоната за отдих и спокойна атмосфера с бетонови плочи тип лог траверса или цялостните решения от фамилиите SVEN, Nordic Maritimе, Bradstone Log траверса.

Плочи Bradstone Log траверсаПлочи Nordic Maritimе

Акцентирайте върху външните стъпала

Ако сте изправени пред казуса да превърнете стръмния двор в приказна градина, използвайте стъпалата като впечатляващо допълнение на дизайна. Semmelrock предлага различни практични решения, с помощта на които може да превърнете недостатъците на денивелацията в предимство, като оформите впечатляващи външни стъпала с иновативната модулна система Modulesca или пък с класическите стъпала ASTI. Произведени по специалната технология "Colorflow" и конвенционален формат 100 x 40 x 15 cm, стъпалата ASTI лесно могат да се впишат в цялостната естетическа концепция на Вашето пространство.

Стъпала ASTIСтъпала ASTI

Извор на идеи

Тези и още много други идеи, с които да оформите модерен и интригуващ дизайн на всяко кътче, ще намерите онлайн на www.semmelrock.bg, както и ако посетите мострената ни градина, или нашите партньори.

Автор: Земелрок щайн унд дизайн


12 април 2019 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Земелрок щайн унд дизайн, екстериорен дизайн, алеи, пътеки, настилки за градината, плочи за градината, бордюри, стъпала


още от категорията градини, озеленяване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg