Входните изтривалки

Списание

ОЩЕ ЗА КЪЩАТА

Брой

01/2019

Най-четено от броя

    Домашният офис - инвестиция в бъдещето     Входните изтривалки

Още от броя

Входните изтривалки

Ще се изненадате колко голяма част от мръсотиите навън се внасят в жилищата чрез мокрите и замърсени обувки. Дори и да не ги виждате с просто око, те са вътре и час след час се натрупват и разнасят от едно помещение в друго. Входните изтривалки изиграват ключова роля при справянето с този неприятен проблем. Те са задължителен елемент от входното пространство на дома през зимния сезон и ефикасно средство за предпазване на вътрешните подови настилки от влага и нечистотии.

Как да се справим с мокрите стъпки?

Ежедневно преминаваме десетки пъти през входа на дома. Това е една от важните зони, където превантивните мерки за елиминиране на наслоените замърсявания от обувките ни трябва да са приоритет. Неизменно съпътстващ фактор е и полепналият сняг, който след минути се превръща в кална локва и водата се разнася из цялото антре. Мокрите стъпки и оттичащите се вадички от обувките могат да се контролират чрез поставянето на подходяща абсорбираща постелка или функционален отцедник на входа или във вътрешността на жилището.

Ето и основните критерии, на които да обърнете внимание при избора на такъв елемент:

- Абсорбиращи свойства на материала
- Степен на изчеткване и задържане на замърсяванията
- Добра вентилация и изпарение на влагата
- Надеждно задържане на водата, без риск от протичане
- Стабилна, нехлъзгаща основа
- Лесна поддръжка
- Компактна структура

Изтривалките тип "гумен таралеж" са много ефикасен начин за възпиране навлизането на влага и замърсявания в помещенията. Те имат гъвкава гумена структура с функционално дъно, в което се отцежда водата. Стотиците гумени шипове изчеткват подметките и задържат боклуците. Тези подложки са цялостно отляти, което гарантира високата им устойчивост на метеорологичните условия и разнообразни видове химикали и мазнини. Скосеният гумен кант осигурява стабилно положение на изтривалката, като не позволява приплъзване или изместване. Подходящи са както за екстериорно, така и за интериорно приложение и без проблем могат да се поставят и при подово отопление...

Източник: ОЩЕ ЗА КЪЩАТА


препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg