Условия за пробна регистрация

Comfort.bg е водещият портал за строителство, обзавеждане и архитектура. В него участват над 8000 фирми и има регистрирани над 90 000 посетители.

Пробна регистрация в Comfort.bg може да направи всяка фирма, чиято дейност се причислява към някоя от категориите или подкатегориите в сайта.

Регистрацията се прави еднократно и важи за срок от един месец. Обикновено за този период нашите клиенти се уверяват сами в предимствата от участието в сайта. След изтичането на безплатната регистрация има две възможности -
фирмата преминава към платен абонамент или се деактивира. Не са възможни допълнителни пробни регистрации след изтичането на първоначалната пробна регистрация.

Регистрацията е възможна за два от абонаментите в Comfort.bg – ВИП и Стандартен. Повече за абонаментните планове можете да прочетете тук.

За да е видим профилът в публичната част, е необходимо да се въведе достатъчно количество информация. Въведената информация за фирмения профил и продуктите на фирмата формират качествения рейтинг на дадена фирма. Този рейтинг влияе на нейното подреждане при листването на фирмите в сайта.
Минималният качествен рейтинг, за да се покаже една фирма на пробна регистрация в сайта, е 40.

Профилите се въвеждат на кирилица. Всеки профил подлежи на преглед и редакция от редакторите на сайта, след като е достигнал качествен рейтинг 40.


препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg