фирми продукти
представяме
работа
 
Огледало от пвц тръби на кръгчета

Ако искате да включите интересен акцент във визията на антрето или на всекидневната стая, можете да изработите ефектна рамка за огледало. За да оформите по свое желание рамката, трансформирайте обикновена пвц тръба, а върху тази основа можете да монтирате огледало с желан размер и форма, най-добре кръгла, за да пасне на формата на основата.

Огледало от пвц тръби на кръгчета

Можете да изработите няколко огледала, които да са различни по размер и форма, а да ги комбинирате на стената, така че да се превърнат в произведение на изкуството. Ако желаете рамката да е в различна от оригиналната разцветка, ползвайте спрей боя, но най-добре да я обагрите след като сте я оформили. Можете да употребите тръби само с един размер или да комбинирате такива в няколко размера, за да разчупите визията.

Какво е необходимо, за да я изработите: тръба или тръби, в зависимост от желаната визия и в какъв размер искате основата; спрей боя; пистолет за топъл силикон; шкурка; трион или ножовка.

За показаната основа са ползвани 80 кръга с дебелина 13 милиметра. Можете да оформите предварително визията на основата върху хартия. Тествайте с огледалото в центъра и разместете частите, за да се оформи симетрия или асиметрия.

Огледало от пвц тръби на кръгчета


Как да я изработите:

1. Използвайте ножовка или трионче, за да нарежете тръбата или тръбите по дължина, на еднакви по дебелина части. Даже да не са напълно еднакви, това няма да промени визията на рамката твърде много. Ако искате да оцветите частите, нанесете боя, най-добре под формата на спрей, върху онези зони, които се виждат. Оставете боята да изсъхне.

2. Позиционирайте всички части една до друга, за да оформите основата. В центъра на рамката, независимо дали формата е симетрична или асиметрична, оформете пространство за огледалото. То трябва да е с няколко сантиметра по-малко от избраното огледало, за да може да захванете рамката в задната част с лепило.

Огледало от пвц тръби на кръгчета


3. Обърнете върху маса огледалото и върху задната му част захванете с пистолета за топъл силикон най-вътрешните парчета на тръбата. Изчакайте да изсъхне. Захванете за тях други части, като ги позиционирате шахматно или в редици. Можете да оформяте визията на рамката така, както на Вас се харесва. Преди да захванете с лепило всяка част, тествайте как ще изглежда основата.

Огледало от пвц тръби на кръгчета


4. Изчакайте малко лепилото да изсъхне. Окачете върху стената огледалото като ползвате отворите на парчетата тръба или като монтирате в задната част на рамката метална окачалка. Можете да комбинирате няколко рамки, като внимавате комбинацията да не изглежда твърде претруфена и кичозна.

Огледало от пвц тръби на кръгчета

Източник: shelterness.com

 







Няма коментари


ключови думи
oгледало, направи си сам, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg