фирми продукти
представяме
работа
 
Лесна коледна украса за дома

Настъпи най-прекрасният период от годината. Коледните празници са времето, което посвещаваме на семейството и любимите си хора. Ако все още не сте декорирали дома си с коледна украса, време е да го направите. Децата са най-развълнувани от цялата тази суматоха, така че позволете им активно да участват в украсяването. Предлагаме ви няколко идеи за коледни декорации, които да създадете с Вашите малки съкровища.


1. Снимки в буркан

Лесна коледна украса за дома

Направете няколко снежни глобуса с любимите си снимки. За да ги изработите са ви необходими няколко големи буркана, семейни снимки  и блестящ спрей. Поставете готовите декорации върху перваза, върху камината или върху масата. За да създадете още празничност, увийте коледни лампички около тях.


2. Елха от тиксо

 
Лесна коледна украса за дома

Елхата от тиксо е един интересен, еклектичен и много лесен за изпълнение коледен декор. Децата ще се забавляват искрено като им позволите да "нашарят" стената. Създайте такива елхички в антрето, в детската стая, в кабинета. За още повече блясък, закачете светещи лампички. Ако сте по-сръчни, направете с тиксото и няколко коледни орнамента.


3. Коледно село
 
Лесна коледна украса за дома

С помощта на децата си можете да направите истинско коледно село. Вземете от играчките им няколко дървени или порцеланови фигурки с формата на сграда. Ще ви трябват още боички в коледни цветове, изкуствен сняг и блясък. Нека децата да боядисат фигурките. Готовите къщички подредете върху равна повърхност и декорирайте с изкуствен сняг.


4. Елха от прежда
 
Лесна коледна украса за дома

Коледните дръвчета са един от най-значимите символи на празника. Предлагаме ви да си ги направите сами. Ще са ви необходими няколко стиропорови конуса, прежда и блестящи бои. Създайте няколко елхички в различни размери и ги подредете на различни места в дома си.


5. "Светещи" лампички
 
Лесна коледна украса за дома

Каква по-оригинална украса от коледна картичка, създадена от Вашето дете. Позволете му да нарисува върху лист хартия или картон, само с пръсти, неговата интерпретация за Коледа. Готовата рисунка можете да поставите в рамка и окачите на стената.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, коледна украса, Коледа

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg