фирми продукти
представяме
работа
 
5 проекта за дома с кожа

Дори и най-уютният и красив дом се превръща в монотонно и скучно място в даден момент. Добрата новина е, че този проблем може да бъде решен лесно. Всичко, което трябва да направите е да добавите нови акценти в интериора. Няколко простички „направи си сам“ проекта могат изцяло да променят атмосферата в дома ви. Предлагаме ви няколко идеи, които са едновременно функционални, красиви и са нещо повече от обикновена декорация.


1. Модерен стол
 
5 проекта за дома с кожа

Превърнете стария обикновен стол в оригинална бутикова мебел, която да служи като водещ акцент в обзавеждането. Освен подходящ стол, който може да се поддава на трансформации, ще ви трябват и няколко стари кожени колана. Кръстосайте коланите, така че да обвият повърхността на седалката.


2. Стъклен свещник - фенер

 
5 проекта за дома с кожа

За да си направите този красив фенер, подходящ за летните барбекюта в градината, ще ви трябват стъклена ваза (изберете такава, чийто отвор позволява през него да мине малка чаена свещ), дълго и тясно парче кожа, две шайби и лепило. С нагорещеното лепило залепете шайбите за стъклото, като предварително през тях сте промушили кожената лента.


3. Закачалки за стена

 
5 проекта за дома с кожа

Това е един много лесен и в същото време много практичен проект. Кожените закачалки за стена са подходящи за антрето, за спалнята, за гардероба – можете да ги монтирате от вътрешната част на вратичката. Изработката им е лесна – сгънете едно парче кожа и го закрепете върху стената или друга повърхност с помощта на  гвоздей. Използвайте новите си закачалки за шалове, вестници, списания и каквото още се сетите.


4. Пад за мишка

 
5 проекта за дома с кожа
 
5 проекта за дома с кожа

5 проекта за дома с кожа

С малко творчество ще можете сами да си направите уникална подложка за мишка. Ще са ви необходими: парче обработена кожа, акрилна боя, бояджийско тиксо, дъска за рязане, горещо лепило, четка и макетен нож. Очертайте внимателно старата подложка върху кожата и отрежете по контура. „Нарисувайте“ някакъв десен с тиксото и запълнете празните пространства с акрилната боя.  Изчакайте да изсъхне и дооформете дизайна с четка.


5. Декоративна кожена купа

 
5 проекта за дома с кожа
 
5 проекта за дома с кожа

5 проекта за дома с кожа

5 проекта за дома с кожа

Направете си сами красива кожена купа, в която да поставите декоративни растения или други дребни нещица. За плитка купа са достатъчни четири триъгълни парчета кожа. Изработката е лесна: подредете парчета в желаната форма, направете няколко дупки в краищата с перфоратор и закрепете с нитове. Вашата нова купа е готова.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, кожа, проекти за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg