фирми продукти
представяме
работа
 
Маса от дървени палета

Ако имате градина до къщата си или на вилата, можете да изработите тази масичка, на която да похапвате на открито при хубаво време. Тя може да се употребява като екстериорна маса или като масичка за кафе на верандата, на терасата или вътре в стаята. При това конструкцията е на колелца, така че можете да я премествате вън и вътре. Повърхностите на масата можете да обработите с оцветител за дървесина, с боя или да ги защитите от външни влияния със защитно покритие.

Маса от дървени палета

Маса от дървени палета


Какво е необходимо, за да я изработите: дървени палета; четири колелца; винтове и гайки за колелата; парче дървесина 4х4; Г-образни метални скоби; винтове за скобите; по желание боя за дървесина.

Маса от дървени палета


Как да я изработите:


1. Определете с каква височина искате да е масата и ако се налага можете да повдигнете конструкцията с парче дървесина, която да поставите над крачетата. Ако искате да нанесете боя можете да обработите повърхностите и да изчакате да изсъхнат напълно.

2. Монтирайте четирите крачета върху повърхността на едното пале, като ползвате болтчета и гайки.

3. Изрежете четири парчета дървесина за четирите "крачета", които да монтирате между двете части на масичката. Ако искате ги обработете с боя, за да координират с конструкцията и изчакайте да изсъхнат добре. Можете да захванете крачетата за повърхностите на двете части с лепило или да ги монтирате с Г-образни метални скоби от вътрешната част. Поставете по една или по две метални скоби за всяко от четирите парчета и ги захванете с винтчета. За да не се виждат скобите можете да нанесете върху тях боя.

Маса от дървени палета

Отворите между частите на масата можете да употребявате за съхранение на вещи като книги и игри. Ако желаете можете да монтирате върху горната повърхност шперплат, за да оформите плот.


Източник: poppytalk.blogspot.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, градинска маса, идеи за градината

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg