фирми продукти
представяме
работа
 
Дъска за съобщения за детската стая с колан

Ако няма много пространство в детската стая, за да монтирате голяма дъска за съобщения, можете да окачите малка окръжност като я захванете за обикновен колан. Можете да изработите няколко такива дъски и да ги разпределите из цялата стая, за да могат децата Ви да държат върху повърхността им всякакви бележки и задачки. Можете да поставите дъска в банята или в антрето, за да записвате важни бележки и да създадете настроение. Тъй като не се окачва с някаква сложна система, дъската може да се постави почти навсякъде из стаите, а преместването й е много лесно.

Дъска за съобщения за детската стая с колан

Необходими материали:

* коркова подложка за кухнята или окръжност, която сте изрязали от парче корк с желаната дебелина на повърхността
* макетен нож
* колан
* лепило
* кабарчета

Дъска за съобщения за детската стая с колан


Как да я направите:

1. Захванете токата на колата, за да оформите затворена окръжност. Тествайте здравината на колана и здравината на лепилото - макар корковата повърхност да е доста лека, ако не сте я захванали със здраво лепило, тя може да се разхлабва и да пада от окачването. Ако искате дъската за съобщения да е разположена по-нагоре, стегнете токата на колана.

2. Изрежете корковата повърхност до желаната големина. Можете да оформите окръжност или да скосите и изрежете горната част хоризонтално.

Дъска за съобщения за детската стая с колан

3. Нанесете малко от лепилото върху повърхността на колана отвътре, притиснете добре окръжността и изчакайте лепилото да изсъхне. Можете да нанесете боя върху корковата повърхност или да кантовате откритите части.

Дъска за съобщения за детската стая с колан

Поставете върху окръжността ярко обагрени кабарчета, за да могат да се окачват картинки и бележки. Окачете дъската за съобщения върху стената на гвоздейче или на монтирана стенна закачалка. Можете да оформите дъската от няколко окръжности, които да захванете върху вътрешната част на колана и които могат да са в няколко ярки разцветки.

Със същата техника можете да изработите други интересни вещи за стаите. Можете да окачите часовник или огледало, като ги захванете с лепило за колан.

Дъска за съобщения за детската стая с колан

Дъска за съобщения за детската стая с колан


Източник: poppytalk.blogspot.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, дъска за съобщения

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg