фирми продукти
представяме
работа
 
Украсете дома си за Хелоуин

Хелоуин наближава и може би искате да внесете духа на празника в дома си. Ако не сте привърженик на натруфените декорации и искате само дискретен акцент, нека той да бъде поставен на входната врата. От обикновени, но красиви до малко коварни - има изобилие от идеи, които можете да изпробвате. 


1. Змийски венец

Украсете дома си за Хелоуин
 
Този лесен за изработване венец ще ви заразява с призрачно настроение при всяко влизане в дома ви. Вземете черен, оголен венец и залепете върху него няколко пластмасови змии, които предварително сте оцветили с черна или червена спрей боя. Тази декорация е бърза и лесна и в същото време една шеговита закачка какво да окачват близките и приятелите ви, когато идват на гости.


2. Прозорец с паяк


Украсете дома си за Хелоуин
 
Ако имате прозорец на входната врата, лесно ще можете да създадете този призрачен силует. Намерете подходяща картинка, разпечатайте я фолио или на обикновена хартия и я залепете за стъклото. Проектът е лесен за изпълнение и определено носи в себе си духа на Хелоуин.


3. Рай за вещици

 
Украсете дома си за Хелоуин

Тук ви предлагаме един лесен и очарователен начин да „издокарате“ вратата си за Хелоуин. Създайте малка спирка на вещиците от квартала, където да могат да си починат от дългия път. Завържете няколко метли за външната част на вратата, а касата обкантете с помощта на растението рафия.


4. Смееща се тиква
 
Украсете дома си за Хелоуин

Декорациите за Хелоуин не е задължително да бъдат призрачни. Вземете тиква, залепете върху кората й очи, нос и уста и посрещнете гостите си с усмивка.


5. Малко чудовище

 
Украсете дома си за Хелоуин

Децата ви ще обикнат тази декорация. Всичко, от което се нуждаете, е малко филц или пяна. Ако пък и цветът на вратата е зелен, проектът ще стане много реалистичен. Създайте лицето на Франкенщайн или друго чудовище от филца и го залепете за вратата.


6. Ято прилепи

 
Украсете дома си за Хелоуин

Друга оригинална идея е да пресъздадете масово нахлуване на прилепи. Изрежете малки прилепчета от филц или пяна и ги закачете за входната врата и външната фасада. Тази декорация е един фин, стилен и класически начин да отдадете почит на празника.


7. Врата мумия

Украсете дома си за Хелоуин

За тази декорация ще ви трябват няколко дълги и тесни бели ивици, с които да мумифицирате вратата си. Оставете две зони непокрити за очите на мумията.


8. Паяжини
 
Украсете дома си за Хелоуин

Паяжините, накичени с паяци и черепи, си остават най-типичната украса за Хелоуин. Те създават усещането, че домът ви е обитаван от духове и държат настрана злите сили, които се отвращават от тях.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, декорации, декорации за Хелоуин

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg