фирми продукти
представяме
работа
 
Рафт за вино от пвц тръби

Рафт за вино от пвц тръби

Ако Ви се струва, че тази поставка за бутилки с вино е модерна и изискана, трябва да знаете, че тя не е купена от някой луксозен магазин, а е изработена от обикновени пвц тръби в бяло. Визията на поставката е гъвкав и може да напасне на ниши в кухненския шкаф с всякаква форма и размери – правоъгълни, квадратни, кръгли. В зависимост от размерите на нишата можете да поставите система от еднакви или различни по размер тръби, като броят им зависи от формата и големината на поставката. Можете да поставите рафтчето за вино върху кухненската маса или странична масичка в кухнята или трапезарията, да го изработите в някаква необикновена форма, или да боядисате тръбите преди да ги сглобите в поставка.


Необходими материали:

* остра ножовка
* тръби от пвц с желаната големина
* спрей грунд и спрей боя
* ацетон
* шкурка
* лепило или силно залепващи велкро ивици

Рафт за вино от пвц тръби


Инструкции:


1. Нарежете на парчета тръбите с ножовка, като ги оформяте с еднаква дължина, независимо дали употребявате еднакви или различни по диаметър тръби.

2. Обработете ръбовете с шкурка, за да ги загладите и да премахнете стърчащи парчета по повърхността. Избършете с влажна кухненска кърпа и подсушете. Напоете кърпата с малко ацетон и избършете повърхностите, за да премахнете замърсяването по тях – така боята ще захване по-добре върху тръбите. Изчакайте остатъците от течността да се изпарят.

Рафт за вино от пвц тръби

2. Нанесете върху повърхностите, отвън и отвътре, спрей грунд и оставете да изсъхнат добре преди употреба на боята. Нанесете боята под формата на спрей, на един или на два пласта. Изчакайте да изсъхне добре.

3. Захванете тръбите една върху друга като ползвате силно лепило или ги захванете от вътрешната част с метални свръзки. Ако поставката ще се поставя в ниша можете да не захващате тръбите с лепило, тъй като те ще се опират о стените на нишата. За да можете да държите поставката върху кухненската маса или ако искате да е стабилна, обаче, захванете парчетата по дължина. Можете да употребявате силно залепващи велкро ивици, които да залепите върху повърхностите на тръбите и които да ползвате като свръзка.


Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, рафт за вино, рафт

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg