фирми продукти
представяме
работа
 
Лесни шарки за настилката

Обновете облика на настилката в стаите с помощта на шаблони с различни фигури. Можете да използвате шаблоните навсякъде, за да освежите повърхностите на аксесоари, стени, мебели. Можете да поставите фигурите на шаблоните според собствената си преценка, да увеличите или да редуцирате размерите, така че формите да изглеждат по Ваш вкус. Ако искате да оформите по-големи шарки, можете да изработите отделни части за всяка зона, като употребявате един шаблон и го извъртате, за да нанесете боя върху повърхността. Тази техника изисква прецизност, но можете да развихрите креативността си, за да комбинирате различни форми. Точките можете да оцветите по-късно и да ги разположите в различни зони на настилката.

Лесни шарки за настилката


Необходими материали:

* шаблон, закупен или изработен от Вас от картон или ацетат
* молив
* макетен нож
* бояджийско тиксо
* четка за боя от дунапрен
* боя, спрямо повърхностите, които боядисвате

Лесни шарки за настилката


Инструкции:

1. Изтеглете формата за шаблона, оразмерете го според повърхностите и го пуснете на принтер.

2. Поставете шаблона върху прозрачна пластмаса или картон, за да очертаете контурите на формите. Не забравяйте да оформите зоните с пунктирни линии.

3. Внимателно изрежете шаблона с макетен нож, като не режете по пунктирните линии.

4. Използвайте бояджийското тиксо, за да фиксирате шаблона върху повърхността на настилката, за да ме се мести, докато боядисвате.

5. Използвайте четката от дунапрен, за да нанесете боята върху формите на шаблона.
Можете първо да боядисате ромбоидните форми в желаната разцветка, а след това да се върнете да боядисате кръгчетата в друга разцветка.

6. Използвайте вече боядисаните фигури за ориентация, за да поставите шаблона в друга част на настилката. Можете да оформите визията симетрично или да оцветите формите несиметрично една спрямо друга.

7. Нанесете боя върху други части на настилката в същата последователност, за да оформите шарките, които желаете. Ако разцветките са твърде бледи можете да наслоите боите, за да оформите по-наситени цветни фигурки. Изчакайте боята да изсъхне и по желание нанесете върху нея лак.

Лесни шарки за настилката



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, настилка, декорации

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg