фирми продукти
представяме
работа
 
Подвижна картинна стълба

Подвижна картинна стълба

Не се чудете какво да правите със старата дървена стълба, която държите на тавана. Можете да я пребоядисате и да я трансформирате в подвижно рафтче за рамки, в които можете да поставяте картини и парчета цветна хартия. Можете да поставите старата стълба облегната върху стената на стаята или да я захванете с метални сглобки за повърхността, за да не се размества. Необикновена визия можете да постигнете като поставите върху повърхностите цветна хартия, която е нарязана на парчета, а върху нея нанесете малко смес за декупаж. Оставете сместа да изсъхне и пробийте отворите за куките на винт върху основата.

Подвижна картинна стълба


Необходими са подръчни стоки, за да изработите картинната стълба, като за основа можете да използвате стандартна дървена основа, боядисана или натурална, метални винтове с кука, обикновени рамки за картини, боя и четка.

Подвижна картинна стълба

*  Нанесете боя върху основата и я оставете да изсъхне, по желание можете да нанесете два пласта. Ако има някакви повреди върху конструкцията, поправете ги преди да монтирате други части върху основата. Обработете с шкурка преди да нанесете боята, ако отдолу има друга боя.

Подвижна картинна стълба

* Боядисайте повърхностите на рамките за картини, по желание нанесете два пласта и оставете боята да изсъхне.

Подвижна картинна стълба

* Ако искате да придадете винтидж или рустикална визия, обработете с шкурка по ръбчетата върху засъхналата боя.

Подвижна картинна стълба

* Монтирайте върху основата метални куки на винт в бяла разцветка или нанесете малко боя. Захванете куките от долната страна на хоризонталните части. Можете да ги поставите една над друга или да ги разположите на зигзаг шарка.

Подвижна картинна стълба

* Окачете рамките с картини или цветна хартия в ярки разцветки върху куките с парче тъкан или цветна празнична панделка. Така може да сменяте и разменяте дървените рамки върху основата за секунди.

Подвижна картинна стълба

Можете да поставите конструкцията за ъглова фокусна точка, да я монтирате високо на стената, да я обърнете хоризонтално. Можете да смените позицията на металните куки и да местите основата из стаята, без дупки върху стените на стаите.


Източник: adiamondinthestuff.blogspot.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, подвижна стълба, стълба

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg