фирми продукти
представяме
работа
 
6 практични помощника за дома - 7

Днес на пазара можете да видите всякакви приспособления и аксесоари за дома, които улесняват работата в кухнята, почистването, грижата за дома, дори храненето. Те са креативни, семпли и много функционални, сякаш решението на всекидневните проблеми никога не е било толкова лесно. Вижте още няколко практични аксесоари, които ще Ви помогнат в забързаното ежедневие.

Вижте още: 6 практични помощника за дома - 6


1. Кошче за вещите

6 практични помощника за дома – 7

Вместо да се налага да се движите из цялата къща, за да съберете всички играчки, дрехи за пране и неща за изхвърляне на сметта, можете да вземете със себе си това подвижно кошче. В него можете да съберете всички предмети, за да ги подредите в съответните помещения и да не се налага да мъкнете тежки купища с дрехи, играчки, книги из цялата къща. Кошчето може да носи тежест до 59-60 килограма и е лесноподвижно по завои.


2. Прибор за пукане на пуканки в микровълнова

6 практични помощника за дома – 7

Забравете за пуканките в пакетче, които са пълни с вредни вещества и са предварително овкусени. Можете да си направите свои пуканки по свой вкус като използвате този стъклен прибор. Той може да се постави в микровълновата фурна с царевица и масло в желаните дози, а можете да направите пуканки без масло, което е много по-здравословна храна.


3. Държач за капак

6 практични помощника за дома – 7

6 практични помощника за дома – 7

За да не извира супата или яхнията от тенджерата с капак, поставете това гумено човече на ръба на използваната тенджера. Така капакът стои леко отворен, за да може парата да излиза навън. Освен много функционално човечето е забавно и цветно. Комплектът е от две човечета, в бяло и червено.


4. Кошничка със защита от насекоми


6 практични помощника за дома – 7

За градинско парти или вечеря на открито в топлото време, в тази кошничка можете да съхранявате плодове и сладкиши. Така ще предпазите храната от нападението на насекоми и замърсяване. Бамбуковата основа разполага с монтирана върху нея поставка от мрежеста тъкан, която се разгъва ветрилообразно над основата и я покрива изцяло. Кошничката се предлага в синьо и червено.


5. Крачета за кухненска дъска


6 практични помощника за дома – 7

Кухненската дъска обикновено се поставя върху кухненски плот, но често не е много функционална за употреба, тъй като се плъзга по повърхностите. Вместо да заменяте старата дъска, поставете тези крачета от долната й част. Те осигуряват защита от плъзгане и двойна повърхност за рязане, тъй като повърхностите не се допират до основата и не се цапат.


6. Тежести за градинската маса

6 практични помощника за дома – 7

За празнични вечери на открито или парти в двора. Тези малки тежести с клипсове се захващат върху покривката за маса и я държат стабилно. Така няма опасност вятърът да я преобърне или размести. Тежестите за покривка представляват очарователни малки калинки, а употребата им е много лесна, тъй като можете да ги поставите за секунди.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
аксесоари, идеи за дома, практични аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg