фирми продукти
представяме
работа
 
Закачалки за обувки

За да съхранявате обувките си в гардероба, за да не Ви пречат като заемат пространство, можете да изпробвате този трик, в който се трансформират стари закачалки в аксесоари за обувки. Ако не разполагате със закачалки от тел, можете да използвате обикновена цветна тел, която да обособите в зададената форма. Закачалките можете да съхранявате върху метален корниз или лостче в долната част на шкафчето.

Закачалки за обувки

Необходими материали: метални закачалки или тел, тънки клещи, спрей боя, цветна хартия или тъкани, лепило за хартия или тъкани


Инструкции:

1. С клещите срежете долната част на закачалките на желаната дължина. Ако използвате тел срежете две парчета от телта, като в края на едното парче оформите кукичка за окачване, а другото парче увиете частично на 4- 5 сантиметра от края на кукичката, така че да обособите форма на закачалка. Важно е телта да е достатъчно здрава, за да не се деформира като поставите върху нея обувки.

Закачалки за обувки

Закачалки за обувки

2. С клещи извийте крайчетата на телта или закачалките, надолу и навътре. Оформете ги по свое усмотрение.

Закачалки за обувки

Закачалки за обувки

3. Поставете всички закачалки от тел върху повърхност, на която да можете да нанесете боя, ако желаете да смените разцветката на закачалките. Напръскайте ги изцяло с боя в желаните разцветки и я оставете да изсъхне.

Закачалки за обувки

4. Срежете от цветната хартия или цветната тъкан ивици със скосени ръбчета. Те трябва да са с широчина 4- 5 сантиметра и дължина 40- 50 сантиметра. Поставете по една ивица върху закачалка и увийте хартията или тъканта, за да оформите горната част на закачалката. Можете да оформите цветната опаковка двустранно. Залепете с малко лепило за хартия или тъкани, оставете настрани да изсъхне. Ако искате можете да залепите в предната повърхност цветно копче или цветен монограм, за да обособите на кого е закачалката за обувки.

Закачалки за обувки

Закачалки за обувки

Закачалки за обувки

Закачалки за обувки

5. Окачете върху двете странични кукички по една обувка и окачете закачалките в гардероба на метално лостче или корниз.

Закачалки за обувки


Източник: saifou.com







Няма коментари


ключови думи
закачалка за обувки, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg