фирми продукти
представяме
работа
 
"Дантелено" огледало

Включете ефектно огледало като акцент в антрето. Огледалото можете да обообите с обикновена хартиена подложка за чаши с желаните размери и малко боя или матиращ крем. Можете да използвате ново огледало или да разчупите скучния дизайн на старото огледало в рамка, което стои в антрето.

"Дантелено" огледало

Ако искате да обособите по-голям шаблон или шаблон с необичайна форма, вместо хартиена подложка можете да използвате плетена дантела и кръгла основа, например чинийка. Ако желаете можете да свалите и принтирате шаблона от интернет, да го изрежете с ножици и да го използвате за шарката.


Необходими материали:

- хартиена подложка
- спрей лепило
- линийка
- молив
- вестник
- бяла спрей боя или матиращ крем
- спрей лак


Инструкции:

Стъпка 1

"Дантелено" огледало

Напръскайте едната страна на хартиената подложка със спрей лепило. Оставете го да позасъхне, докато на пипане стои лепкаво, но не твърде силно.


Стъпка 2

"Дантелено" огледало

С обикновена линийка измерете огледалото и намерете центъра на кръга. Поставете с лепкавата страна надолу хартиената подложка върху повърхността на огледалото. Притиснете добре, за да залепне плътно и боята да не се стече под нея. Можете да разположите подложката встрани от центъра, ако искате да обособите по-нестандартен ефект.


Стъпка 3

"Дантелено" огледало

Поставете няколко страници от стар вестник върху работна повърхност и поставете огледалото върху тях. Напръскайте добре със спрей боята, като се стараете да обособите не един плътен слой, а три тънки пласта боя. Оставете всеки слой да изсъхне преди да нанесете следващия. Накрая оставете боята да изсъхне добре. Ако искате по-релефен ефект можете да използвате вместо боя матиращ крем за стъкло, който обаче е много агресивен и трябва да се ползва според опаковката.


Стъпка 4

"Дантелено" огледало

Напръскайте цялата повърхност на огледалото със спрей лак и оставете да изсъхне добре. Захванете единия край на хартиената подложка и я отлепете. Окачете новото огледало върху стената на антрето.


Източник: womansday.com







30 септември 2014 22:18 | Огледало
От: kbuzov
Страхотна идея, много ми хареса.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
огледало, ефектно огледало, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg