фирми продукти
представяме
работа
 
Всичко за домашния офис

Ако сте от хората, които работят от дома си, със сигурност сте осъзнали нуждата от функционално офис оборудване, на което да разчитате дори и в случаите, когато спешно трябва да завършите даден проект. В повечето домове днес няма достатъчно пространство за голям офис, поради което ще Ви е трудно да поберете всички необходими мебели и офис техника. Вижте кои са задължителните елементи за успешната работа от вкъщи.

 
Технологията е Ваш приятел

Всичко за домашния офис

Ако ще работите от дома си, първото нещо, което трябва да направите, е да си осигурите всички удобства на реалния офис. Високоскоростният и надежден интернет, мощният компютър, безжичната връзка са все важни условия за повишаване продуктивността на работа. Отстранете всички излишни кабели, които се търкалят по земята, за да не Ви пречат.


Столът не е за подценяване


Всичко за домашния офис

Красивият стол от трапезарията е удобен за хранене, но не е подходящ за продължително застояване. Правилната стойка по време на работа е много важна не само заради здравето Ви, но и за по-добрата концентрация. Отделете време, за да намерите най-подходящия за Вас стол.


Компютърът

Всичко за домашния офис

Изборът на настолен компютър или лаптоп стои пред всеки, който решава да работи от дома си. Макар че настолният компютър продължава да държи по-ниски цени, с развитието на технологиите и преносимите компютри доста поевтиняха. Вечното предимство на лаптопа си остава възможността да го пренасяте навсякъде в дома си.


Телефон, факс, скенер, принтер

Всичко за домашния офис

Каквото и да работите, понякога ще Ви се налага да разпечатвате или сканирате някакви листа и документи. Многофункционалните устройва, които съчетават в едно телефон, факс, принтер и скенер, са практични и достъпни, а освен това не заемат много място.


Бюрото


Всичко за домашния офис

Бюрото е може би най-важната част от офис пространството. То трябва да бъде достатъчно голямо, за да разположите върху него папките с най-важните документи, офис консумативите и прочее и в същото време да остане място, за да работите спокойно. Прекалено претрупаното бюро създава чувство за безпомощност да се справите с всички задължения. Помощна масичка отстрани ще Ви помогне да поддържате реда под контрол.


Офис консумативи

Всичко за домашния офис

Колкото и незначителни да изглеждат, офис консумативите, в това число моливи, химикалки, тиксо, телбод, ножици, кламери, лепящи листчета и т.н. са важна част в процеса на работа.


Тънката граница между дома и офиса

Всичко за домашния офис

Докато работите, не забравяйте, че макар и да се намирате в дома си, все пак изпълнявате служебни задължения. Създайте си режим за работа и го следвайте стриктно: ставане сутрин по едно и също време, фиксирани почивки. Предупредете хората, с които живеете, да не Ви безпокоят, докато работите.


Кажете сбогом на хаоса

Всичко за домашния офис

Добре подреденият и организиран офис създава чувството, че държите всичко под контрол. За да сведете безпорядъка до минимум, подредете добре чекмеджетата на бюрото си, набавете си преносими шкафове или използвайте старата библиотеката. За да се чувствате добре, всичко трябва да Ви е на една ръка разстояние.


Модерно и изгодно

Всичко за домашния офис

Спестете време и пари като обзаведете офиса си с мебели втора употреба. Следете сайтовете за електронна търговия – понякога изскачат страхотни сделки.


Определете границите

Всичко за домашния офис

Дори и домашният Ви офис да се намира в ъгъла на всекидневната, това все пак е Вашето лично пространство и Вие командвате парада. За да не Ви пречат хората, с които живеете, и за да се изолирате от домашната атмосфера, сложете параван около бюрото си.


Извор на вдъхновение

Всичко за домашния офис

Естествената слънчева светлина, ярките цветове и снимките, които Ви карат да се усмихвате, ще направят домашния офис едно уютно местенце, което ще стимулира желанието Ви за работа.


Източник: ehow.co.uk







Няма коментари


ключови думи
домашен офис, офис в дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg