фирми продукти
представяме
работа
 
9 лесни за изработка маркери за саксии

Ако искате да знаете каква зеленина сте насадили в градината, двора или саксиите у дома си, можете да използвате тези лесни за изработка маркери. Върху повърхността им можете да надпишете разновидността на зеленината или да нарисувате с боички плода или зеленчука, който сте насадили. Развихрете въображението си за изработката на маркерите, които са едновременно функционални и интересни.

9 лесни за изработка маркери за саксии


* Можете да използвате обикновени дървени летви, нарязани на ивици, пръчки за разбъркване на боя или пръчици от сладолед, за да изработите тези маркери за зеленината. Нанесете върху повърхността им в горната им част тъмна боя за ученически дъски, изчакайте да изсъхне и нанесете надписите с тебешир. Ако използвате маркерите навън, можете да пишете с флумастер за порцелан, който не се измива от дъждовете и росата, а се изчиства с бебешко олио или мазен крем.

9 лесни за изработка маркери за саксии


* Дървените пръчки можете да оцветите в ярки багри, а за надписите можете да използвате шаблони, които да поставите върху повърхностите преди да нанесете боята. Ако обособите всяко растение с различен тон можете да разпознавате растенията отдалеч.

9 лесни за изработка маркери за саксии 


* Пластмасовите ножчета за хранене можете да използвате за градината или саксийките. Нанесете боя върху дръжките на ножовете и изрисувайте плода или зеленчука, като можете да включите и наименованието им.

9 лесни за изработка маркери за саксии


* Обикновено бамбуково шишче или дълго дюбелче е чудесна основа за маркери. Наименованието на културата можете да включите върху повърхността на дървена щипка за дрехи, върху която да изпишете какво сте насадили. Захванете щипката за основата хоризонтално, така тя може лесно да се смени.

9 лесни за изработка маркери за саксии


* Основата от бамбуково шишче можете да използвате и по друг начин. Върху острата му част забийте употребявана коркова тапа, върху чиято повърхност можете да поставите наименованието на културата с цветен флумастер.

9 лесни за изработка маркери за саксии


* Гладките речни камъчета с разнообразни размери могат да се използват като маркери за саксийките. Щамповайте повърхността им с перманентно мастило или използвайте перманентен маркер. Поставете камъчетата в саксията, като те са не само функционален способ за маркиране на зеленината, но и необичаен и натурален аксесоар за екстериора.

9 лесни за изработка маркери за саксии


* Старите лъжици можете да трансформирате в необичаен маркер. Изравнете повърхността им с гумен чук и използвайте метални буквички, за да обособите наименованието на културата. Минете отгоре с флумастер в тъмен тон и изтрийте, за да се виждат буквите по-добре.

9 лесни за изработка маркери за саксии


* Използвайте стари вилици за основа на маркери от метални капачки от консерви. Напечатайте върху капачките наименованието на зеленината, която сте насадили или използвайте флумастер. Захванете металната капачка между острите части на основата. За изрязване на консервата използвайте отварачка, която не оставя ръбовете остри.

9 лесни за изработка маркери за саксии
 

* Капачки можете да използвате и върху друга основа. Извийте парче тел като кука и окачете пробитата капачка с наименованието на културата, която сте насадили. В долната част на кръга можете да пробиете отвор за окачване на мънисто.

9 лесни за изработка маркери за саксии


Източник: curbly.com







Няма коментари


ключови думи
маркери за саксии, идеи за дома, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg