фирми продукти
представяме
работа
 
Лесни идеи с копчета

Вижте няколко лесни за изпълнение идеи за дома, за които са Ви необходими само шепа цветни копчета с различни размери. Те са толкова забавни, че можете да ги изпълните заедно с Вашите деца.


Дръжки от копчета

Лесни идеи с копчета

Освежете скучните дръжки на шкафовете и чекмеджетата, като ги облепите с разноцветни копчета. Наслоете детайлите един върху друг, така че да покриете повърхността на дръжките. Залепете ги с подходящо лепило и изчакайте да изсъхнат. С тази техника можете да унифицирате различните по дизайн дръжки, поставени върху шкафовете.


Копчена декорация

Лесни идеи с копчета

Дайте възможност на децата си да развихрят своето въображение и да използват разноцветните копчета, за да декорират различни детайли във Вашия дом – албуми, тетрадки, шкафове и прочее. Можете да създадете красива картина от копчета, като ги аранжирате върху изрисувано с цветове художническо платно и ги залепите в желаните форми, заедно с парчета филц и плат.


Красива картина за стената от копчета

Лесни идеи с копчета

Създадена от копчета в два цвята, тази красива картина с монограм е евтин и ефектен начин да освежите интериорите си. За да я направите, изрежете от дърво или картон желаната буква, и я облепете изцяло с копчетата в избрания цвят. За целта можете да използвате течен силикон или друго подходящо лепило. По същия начин облепете друго парче картон или плат, а върху пласта копчета залепете цветната буква. За да не прозира картонът или дървото под копчетата, можете да боядисате предварително повърхностите с малко акрилна боя.


Копчета на дъската за съобщения


Лесни идеи с копчета

Залепете няколко големи копчета към едната страна на магнитчета или декоративни кабарчета – така направените детайли можете да използвате върху корковата дъска за съобщения в дома си. Можете да поставите само едно копче или да залепите върху най-голямото още няколко по-малки.


Декоративна възглавничка с копчета

Лесни идеи с копчета

Създайте ефектна декоративна възглавничка от скучния едноцветен детайл, като пришиете към нея няколко копчета в желания цвят и с желаната форма. Оформете спирали, кръгчета или животинки, а така получения акцент можете да допълните с няколко парчета декоративна панделка, пришита или залепена към възглавничката.


Декоративни фигурки


Лесни идеи с копчета

Създайте от копчета с различни размери и цветове ефектни детайли за своя дом – например за кутията за бижута. За да ги направите, наслоете копчетата в желаната форма, за да създадете релефен акцент върху повърхностите – направете поне 2-3 слоя, за да се получи интересен триизмерен ефект.


Забавно огледало


Лесни идеи с копчета

Красивото огледало със семпла по форма рамка е декорирано с разноцветни копчета, залепени на няколко пласта едно върху друго. Можете да декорирате готова рамка или да създадете своя собствена, като я изрежете от дърво. Залепете копчетата с течен силикон или друго подходящо лепило. Изберете копчета в няколко сходни нюанса, за да създадете по-ненатрапчив акцент или съчетайте няколко ярки цвята за ефектен детайл за детската стая.


Ето и две допълнителни идеи, извън тези за дома:


Фиби за коса с копчета


Лесни идеи с копчета

Стандартните фиби за коса също могат да се освежат с няколко цветни копчета, залепени със силикон върху задната им част.


Копчета върху дрехите и обувките


Лесни идеи с копчета

Пришийте или залепете със силикон цветни копчета към едноцветните летни дрехи и обувки, за да получите интересно облекло за лятото. С копчетата можете да оформите фигурки или да ги напластите едно върху друго.



Източник: bhg.com







21 април 2011 22:27 | много свежо харесва ми много
От: лиденцето
прекрасно е всички да споделяме идеи, а тази е унокална. непременно ще я пробвам у дома
24 февруари 2011 17:37 | браво
От: anfiska
добри идеи :))) има още приложения на ненужните копчета,само трябва малко въображение,за да не става цигания,е добре да се съчетае цвета на копчетата с околните цватове:)) аз съм си правила чанта с копчета и от ципове, БЛАГОДАРЯ ЗА ИДЕИТЕ,КОИТО НИ ДАВАТЕ!!!!!!!!!
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, дизайн, цветни детайли, креативни проекти

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg