фирми продукти
представяме
работа
 
Свеж аксесоар с Дядо Коледа

Освежете обикновените кухненски кърпи, хавлиите и одеялата в дома си с тази забавна и ефектна декорация с Дядо Коледа. За целта използвайте подробностите за проекта по-долу, за да оформите като апликации надписа ‘Santa’ (английската дума за белобрадия старец, съкратено от Santa Claus) и няколко цветни фигурки. За проекта изберете ярки цветове, за да създадете настроение за зимните празници.

 Свеж аксесоар с Дядо Коледа


Необходими материали:


* парчета от избраните материи за апликацията
* готова хавлиена кърпа или одеяло без декорация
* лепило за тъкани или самозалепваща се тъкан за апликации (активира се с гореща ютия)
* игла и конец за бродерия
* по желание: плат за обточване по ръбовете
* красиво копче – тук е използвано такова с декорация на бонбон


Инструкции:

1. Изперете и подсушете избрания аксесоар – кърпа или одеяло. Не използвайте омекотител. Ако желаете, можете да си ушиете кърпата сами, като използвате парче от избраната материя и направите подгъви от всички страни. Добавете кант в контрастиращ цвят и го пришийте с шевна машина.

2. Подгответе апликациите. Свалете детайлите по-долу и ги оразмерете по свое желание, като спазвате пропорциите между тях. Принтирайте ги и ги използвайте като шаблони, за да очертаете и изрежете частите от избраните материи. Използвайте шаблоните и върху самозалепващата се материя за апликации, за да изрежете от нея детайлите със същите размери.

 Свеж аксесоар с Дядо Коледа

3. Следвайки инструкциите на опаковката, поставете парчетата от самозалепващата се материя върху съответните детайли и минете отгоре с гореща ютия, за да активирате лепилото.

4. Следвайки диаграмата, аранжирайте апликациите върху избрания аксесоар. Започнете да прикрепвате апликациите към основата, като отлепвате хартиения гръб на самозалепващата се материя и разполагате детайлите на желаните места. Отгоре минете с гореща ютия, за да активизирате лепилото. Оставете да изстине и апликациите вече са залепени за основата.

 Свеж аксесоар с Дядо Коледа

5. Използвайте конец в контрастен на апликациите цвят, за да обшиете по ръбовете детайлите (използвайте обточващ шев). За целта можете да използвате игла или шевна машина. Добавете очи с конеца, като направите многократен възел, и оформете детайлите върху лицето на Дядо Коледа. Пришийте към шапката на белобрадия старец голямо копче.




Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, аксесоар, хавлиени кърпи, Дядо Коледа

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg