фирми продукти
представяме
работа
 
Семпла декорация с игла

Ако искате да създадете за дома си ефектни акценти с малко средства, вижте един лесен проект. Той може да се изпълни с подръчни средства, а разнообразието от форми, които можете да претворите, е огромно. За проекта можете да използвате както бяла, така и цветна хартия, а декорацията можете да поставите в обикновена рамка на стената или на шкафовете.

Семпла декорация с игла

В зависимост от сезона, можете да изберете различни мотиви за декорацията – например водорасли или морски звезди през лятото, шишарки и листа през есента, снежинки през зимата и цветя през пролетта. Размерите на акцентите също зависят от Вашите желания. Тъй като се правят лесно, декоративните акценти могат да се сменят с настъпването на всеки сезон.

Семпла декорация с игла


Необходими материали:


* плътна хартия (за предпочитане такава с памучни нишки)
* голямо декоративно кабарче за коркови дъски
* пластмасово мънисто
* картон
* тиксо
* избрано изображение – свалено от интернет, прерисувано или начертано на ръка


Инструкции:


1. Свалете и оразмерете избраното изображение, и го пуснете на принтера върху тънка хартия. Можете да го прерисувате върху оризова хартия от книга или списание, или да го нарисувате на ръка. Необходими са Ви само основни контури, без особени детайли.

2. Поставете мънистото върху кабарчето – то играе ролята на ограничител, за да не получавате твърде големи дупки. Залепете двете части една към друга с топъл силикон и изчакайте да изсъхне.

Семпла декорация с игла

3. Поставете хартията с начертаното изображение върху плътната хартия и започнете да правите бодове по очертанията с оборудвания с мънисто инструмент (кабарче). Пробивайте и двата пласта, докато острието спре в ограничителя. Опитвайте се да правите дупките възможно най-близо една до друга. Не бързайте, а внимателно пробождайте по очертаните линии.

4. Когато минете по очертанията, отделете двата пласта и вижте резултатите върху основния лист хартия. Ако той не Ви харесва, допълнете с детайли или направете по-нагъсто бодовете.

Семпла декорация с игла

5. Обърнете листа откъм страната, от която са правени бодовете, тъй като откъм гърба релефът е по-груб (ако Ви харесва повече, обърнете го откъм гърба или съчетайте и двата варианта). Срежете изображението на желаните размери и поставете в рамка. Окачете на стената или поставете върху шкафа, масичката или нощното си шкафче.

Семпла декорация с игла


Източник: designspongeonline.com







Няма коментари


ключови думи
декорация, декорация с игла, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg