фирми продукти
представяме
работа
 

Врати по поръчка

За контакти: Ергон

Има някои фактори, които трябва да се вземат предвид при поръчка на врата. Първо трябва да решим каква врата искаме и да се съобразим с помещението, в което ще бъде монтирана.
За различните помещения в дома вратите трябва да са от различен материал. Например за банята и тоaлетната трябва да са от ПВЦ, докато за спалнята или дневната може да са от МДФ или ПДЧ.
Следващият фактор е дизайнът. Освен че вратите играят ролята на свързващи и разделящи елементи от обзавеждането, те са и интериорни елементи. За вътрешни врати може да изберем модели със стъкло, докато за входна врата те са неподходящи.

Най-важният фактор при поръчка на врата са правилните размери. Взима се разстоянието от касата до земята и ширината между страничните первази. Ако смятате, че няма да се справите с взимането на точните размери, се обърнете към специалисти.

Ергон Прайм ЕООД предлага на своите клиенти врати по поръчка - интериорни, блиндирани, портални и луксозни, като разполага с професионално оборудване и обучен екип по монтажа на всякакъв тип врати.

Публикувано на: 15 декември 2014
посещения: 9134
ключови думи
врати по поръчка, интериорни врати, луксозни врати, портални врати, врати


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg