фирми продукти
представяме
работа
 

Термопомпи Alfea Excellia Duo

За контакти: Би Джи Ар Груп ООД

Термопомпите са част от климатичните системи и предават топлината от една среда към друга чрез използването на хладилен агент. Термопомпите са високоефективно решение за отопление с минимални разходи.

В продуктовата гама на Би Джи Ар Груп ООД ще откриете богат асортимент от термопомпи за бита, които значително ще намалят вашите разходи за отопление през зимата, а в същото време осезаемо ще увеличат топлината и комфорта във вашето жилище.

Представяме ви термопомпите Alfea Excellia Duo, които се отличават с висока ефикасност и нисък разход на електроенергия. Термопомпите Alfea Excellia Duo са с енергиен клас А и коефициент на енергийна ефективност до 4.3. Те разполагат с вграден 190-литров бойлер с подсилена изолация и ACI анод. Инверторните термопомпи Alfea Excellia Duo основно са предназначени за отопление, но се предлага и опция за охлаждане. Могат да се използват за всякакви отоплителни тела с температура на топлоносителя до 60°C. Термопомпите са с много високи технически показатели и запазват своите работни характеристики дори и при ниски външни температури до -20°C. Също така се предлага и опция за допълнителен електрически нагревател.

Термопомпите Alfea Excellia Duo могат да се използват за нови инсталации или за подмяна на съществуващ котел.

Инверторното външно тяло използва хладилен агент R410. Състои се от Twin Rotary компресор и два вентилатора.

Вътрешното тяло се състои от коаксиален топлообменник, който е монтиран в буферния съд, водна помпа с енергиен клас А и електрическо табло с клемни връзки.

Публикувано на: 15 декември 2015
посещения: 2523
ключови думи
термопомпи, отоплителна техника, отоплителни инсталации, уреди за отопление, системи за отопление


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg