фирми продукти
представяме
работа
 

Термопомпи Alfea Excellia

За контакти: Би Джи Ар Груп ООД

Инверторните термпомпи въздух-вода Alfea Excellia са високоефективни сплит-системи за отопление и БГВ. Те могат да бъдат монофазни или трифазни и са подходящи за отопление, но по избор може да се добави и опция за охлаждане.

Инверторните термпомпи Alfea Excellia имат коефциент на енергийна ефективност до 4.3, което ги прави много икономични. За своята работа те не се нуждаят нито от гликол, нито от ключ-поток. Също така не е задължително използването на филтър на водата. Термопомпите Alfea Excellia служат за управление на два отоплителни кръга. Инверторните термопомпи разполагат с програма за изсушаване на подовото покритие, както и с опция за управление производството на топла вода във външен бойлер.

Високоефективните сплит-системи Alfea Excellia могат да се използват както за нови инсталации, така и за подмяна на вече съществуващ котел. Те са подходящи за всякакви нискотемпературни отоплителни тела и запазват своите стабилни характеристики дори и при ниски температури до -20°C.

Инверторното външно тяло на термопомпата се състои от Twin Rotary компресор и два вентилатора. Външното тяло използва хладилен агент R410A, който е абсолютно безвреден за околната среда и не уврежда озоновия слой.

Вътрешното тяло на сплит-системата се състои от коаксиален топлообменник, който е монтиран в буферния съд, водна помпа с енергиен клас А и електрическо табло с клемни връзки. Предвидено е и място за монтаж на електронагревател.

Публикувано на: 15 декември 2015
посещения: 2063
ключови думи
термопомпи, отоплителна техника, отоплителни инсталации, уреди за отопление, системи за отопление


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg