фирми продукти
представяме
работа
 

Теракота

За контакти: KAI GROUP

Теракотните плочки са един от най-широко разпространените варианти за подови настилки. Те са подходящи за закрити помещения като кухни, бани, коридори и балкони. Настилките от теракота създават естетика във всеки интериор и освен това са лесни за поддръжка и почистване.

Названието "теракота" обхваща разнообразни продукти, различаващи се по качество, дизайн, цена и специфики. Когато човек избира плочки, е необходимо да обърне внимание на фактори като износване и устойчивост както на химични, така и на механични влияния. По отношение на износването се прави разграничение между четири класа:

Клас 1: Много леко натоварване.
Клас 2: Ниско натоварване – плочките клас 2 са подходящи за помещения в жилища, като изключение правят кухни, тераси, балкони и стълби. Това са стаи, които не се замърсяват много и за които не е характерна висока честота на преминаване.
Клас 3: Средно натоварване – плочките са подходящи за помещения в жилища, в това число коридори, кухни, мазета, бани и др. За тези помещения са характерни средно замърсяване и честота на преминаване.
Клас 4: Силно интензивно натоварване – плочките от този клас са подходящи за обекти с интензивно натоварване: хотели, училища, обществени сгради, входове и др.

Ето някои от сериите плочки на KAI Group, включващи теракот:  • Серия Ирис – включва теракот и фаянс; отличава се с нежни, светли тонове.

  • Серия Реджина – включва теракот и фаянс; отличава се със строг, изчистен дизайн.

  • Серия Римини – включва фаянс, теракот и гранитогрес; елементите за декорация могат да се разположат хоризонтално или вертикално.

  • Серия Самър – включва теракот и фаянс; създава лятна атмосфера.

Публикувано на: 7 август 2014
посещения: 7318
ключови думи
теракот, теракота, плочки, плочки за под, подови настилки


Свързани продукти
 


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg