фирми продукти
представяме
работа
 

Теракот за кухня

За контакти: KAI GROUP

Когато става въпрос за настилката в кухнята, много хора са изправени пред дилемата дали да изберат ламинат или теракот. Вярно е, че паркетът държи по-топло, но подовите плочки имат редица други предимства, които ги превръщат в предпочитан избор за голям брой семейства.

Качественият теракот за кухня се отличава със своята трайност и устойчивост. Освен това няма нужда човек да се притеснява, когато се разлее вода – нещо, което е напълно нормално в кухнята, още повече, че има голяма вероятност при миене на съдове върху пода да попадне малко вода. Лесното почистване и поддръжка представляват друго доста сериозно предимство на теракота.

Важно е да се отбележи и това, че на пазара се предлага изключително богат асортимент от кухненски теракот в различни форми и размери. Разнообразните по стил плочки, както и допълнителната възможност за подреждането им не само хоризонтално, но и по диагонал, осигуряват ефектен резултат в интериора на абсолютно всяко кухненско помещение.

По отношение на цветовете и дизайна изборът също е огромен, така че теракотът дава отлична възможност да допълните или подчертаете кухненското обзавеждане.

Предлаганите от KAI Group подови керамични плочки за кухня включват различни серии, сред които:  • Стоунфейс – теракот 33.3x33.3 см в четири разцветки - бяло, черно, бежово и сиво;

  • Паркет – плочки 33x33 см, които се предлагат в две разцветки - мат и гланц; те притежават красотата на ламината, но са много по-лесни за почистване и поддръжка.

Публикувано на: 22 август 2014
посещения: 6455
ключови думи
теракот за кухня, кухненски плочки, подови плочки, плочки, теракот


Свързани продукти
  


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg