фирми продукти
представяме
работа
 

Строителна химия

За контакти: Кнауф България ЕООД

Фирма Кнауф България е водещ производител на строителна химия. Имате огромно разнообразие от сухи строителни смеси и лепила за фаянс, теракот, гранитогрес; лепила и шпакловки за топлоизолационни плоскости, гипсови и циментови шпакловки, фугиращи смеси, зидарски разтвори, както и хидроизолационни смеси, които са произведени по най-високите световни стандарти.

За облицовки на терасата и подови отопления можете да заложите на Флекс лепило, което е изключително еластично и устойчиво на замръзване. Характеризира се с бързо втвърдяване и водонепроницаемост, когато дебелината на слоя е над 3 mm.

Лепило за фаянс и теракот "N" - това лепило представлява прахообразна смес, която е изключително подходяща за лепене на керамични плочки, настилки, облицовки, газобетон, плочи от изкуствен камък и изолационни плоскости.

За облицовки на бани, кухни и кабини можете да използвате водонепроницаемото и устойчиво на замръзване лепило Fugamasse.

За залепване на мозайки, керамики, пластмасови плочки, топло- и звукоизолационни плоскости можете да използвате многостранното полимерно и изключително здраво лепило "Плочка върху плочка".

За залепване на разнообразни основи от типа на талашитни плоскости и други подобни можете да използвате еластичния концентрат за фуги Кнауф. Този концентрат подобрява адхезионната способност при фугиране на подови отопления, тераси, балкони, бани и душ кабини.

Ако смятате да полагате паркет, мокет или теракотени плочки и търсите подходяща смес за основа, можете да заложите на суха смес "Саморазливен под" с дебелина на слоя между 3-15 см. Това е самонивелираща се смес на циментова основа.

За трайно и еластично уплътняване на фуги и пукнатини можете да използвате Санитарен силикон, който е подходящ за работа със стъкло, дърво, бетон, тухлена зидария и може да се използва за вътрешно и външно приложение.

Публикувано на: 27 януари 2015
посещения: 1584
ключови думи
строителна химия, лепило, лепила, мазилка, мазилки


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg