фирми продукти
представяме
работа
 

Resistol - импрегнатор за дърво

За контакти: Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Resistol е импрегнатор за дърво, който няма метално съдържание и се използва за антисептична обработка на строителна дървесина и дървени конструкции.

Продуктът съдържа високоефективни биоциди от ново поколение, които осигуряват ефективна и дълготрайна защита на дървения материал от гъби и дървояди.

Импрегнаторът Resistol е изключително подходящ за третиране и обработка на дървен материал за вътрешен и външен монтаж, който е постоянно или редовно изложен на валежно въздействие. Също така продуктът намира много широко приложение в обработката на дървени елементи за външна дограма, които са предназначени за боядисване или байцване.

След третиране с импрегнатора за дърво
Resistol естественият външен вид на дървесината не се променя.

Продуктът е изработен с последните технологии в областта и отговаря на всички съвременни изисквания и стандарти за обработка на дървени строителни елементи.

Класове на употреба – 1,2 и 3А.

Предимства на Resistol:

- Продуктът не съдържа разтворители и метали и осигурява екологично съобразна и дълготрайна защита срещу гниене и насекоми. Подходящ е за строителна дървесина и изделия от мека дървесина.
- Продуктът е подложен на многобройни тестове за качество и изпитания за съответствие с френските и европейски стандарти, в резултат на което импрегнаторът за дърво получава пълно одобрение от СТВА.
- Изключително лесен за нанасяне – нанасянето на Resistol върху дървесина се извършва чрез бързо и елементарно потапяне на дървесината.
- Продуктът не оставя мирис и следи върху повърхността на обработената дървесина. Все пак Resistol може да се доставя и с индикатор за цвят. За по-лесно разпознаване се препоръчва оцветената версия.
- Подходящ е за обработка на дървени елементи както на открито, така и за надземни конструкции.

Публикувано на: 11 август 2015
посещения: 1381
ключови думи
импрегнатор, импрегнатори, импрегнатор за дърво, защита от гниене, защита от насекоми


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg