фирми продукти
представяме
работа
 

Преградни стени Кнауф

За контакти: Кнауф България ЕООД

Фирма Кнауф България произвежда най-висококачествените материали за сухо строителство и изграждане на преградни стени. Преградните стени са идеално решение за подобряване на звукоизолацията в различни помещения с по-високи нива на шум.

Системите за преградни стени на Кнауф с метални щендери са много добра алтернатива на леките масивни вътрешни стени на вашето жилище. Те се отличават със сух и бърз монтаж. Преградните стени на Кнауф намират широко приложение благодарение на своите пожарозащитни характеристики и дават на помещението великолепна звукоизолация и топлоизолация. Материалите, от които се произвеждат плоскостите, са с изключително високо качество, което гарантира стабилността и дългия живот на преградните стени. За максимално добра звукоизолация можете да използвате гипсофазерните плоскости "Vidiwall" вместо плочи от обикновен гипсокартон.

Преградните стени на Кнауф се състоят от метална или дървена носеща конструкция, към която от двете страни са монтирани гипсокартонени или гипсофазерни плоскости. Основната конструкция на преградната система се свързва по своята периферия с другите строителни елементи и представлява основната носеща конструкция на плоскостите. В нейната вътрешност се образува едно кухо пространство, което може да бъде използвано за вграждане на изолационни материали, с което допълнително да се засилят топлоизолацията и звукоизолацията.

За подобряване на вътрешната изолация на съществуващи стени бихте могли да използвате предстенни обшивки и стенни облицовки Кнауф. С тяхна помощ лесно можете да скриете пукнатините и кривите места по вашите стени, като в същото време увеличавате тяхната звукоизолация. Плоскостите на Кнауф България са идеалният вариант за бързото и лесно изграждане на чиста и гладка стена.

Публикувано на: 27 януари 2015
посещения: 2180
ключови думи
преградни стени, преградна стена, сухо строителство, гипсофазерни плоскости, гипсфазер


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg