фирми продукти
представяме
работа
 

Пощенски кутии

За контакти: ИнтезА ООД

Въпреки че в днешно време хората не изпращат много писма и комуникират предимно с помощта на електронна поща, традиционните пощенски кутии все още са важен елемент от входната зона на всяка сграда.


Предлаганите от фирма Интеза пощенски кутии са единични и в група по 4, 5 или 6. Единичните пощенски кутии се използват главно за самостоятелни къщи или офис сгради, докато групираните са по-подходящи за жилищни блокове с много апартаменти.


В зависимост от местоположението си пощенските кутии биват два вида – за външен и за вътрешен монтаж. Пощенските кутии, предлагани от Интеза, са предназначени за външен монтаж и са доста по-здрави и устойчиви на всякакви атмосферни условия, за разлика от тези за вътрешен монтаж. Качественото им изпълнение е гаранция, че кутиите ще запазят красивия си външен вид в продължение на дълги години.


Според дизайна си пощенските кутии биват вертикални и хоризонтални, а някои модели могат да се отварят както от външната, така и от вътрешната страна.


Дизайнът на пощенските кутии е от съществено значение за облика на фасадата на една сграда. Интеза ще ви предложи пощенски кутии, подходящи както за модерни, така и за традиционни сгради, както и разнообразие от цветове и покрития.


Интеза предлага пощенски кутии за всеки стил и всеки джоб. Цените на пощенските кутии варират от 24 до 172 лева в зависимост от дизайна, материала и вида им. Пощенските кутии на Интеза са едновременно достъпни и качествени.


Освен традиционните пощенски кутии с изчистен дизайн, Интеза разполага и с пощенски кутии с нестандартен дизайн, като например пощенските кутии Regie, които биха придали усещане за стил и класа на фасадата на всеки дом.


Пощенските кутии на Интеза са изработени от алуминий или друг вид метал, което гарантира дългия им и безпроблемен експлоатационен период.


Интеза предлага пощенски кутии на реномирани европейски производители, като CAB, Италия и BTV Испания, които отговарят на всички съвременни норми и изисквания.

Публикувано на: 13 октомври 2014
посещения: 3178
ключови думи
пощенска кутия, пощенски кутии, заключващи системи, заключваща система, системи за заключване


Свързани продукти
 


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg