фирми продукти
представяме
работа
 

Полиуретанови уплътнители

За контакти: Ви Джи Еф ООД

Полиуретановите уплътнители намират широко приложение в съвременното строителство. Те представляват голяма група продукти с различна твърдост, приложение и специфични физико-механични характеристики.

Изолит Флекс – полиуретанов уплътнител за дилатационни фуги

Изолит Флекс е еднокомпонентен полиуретанов уплътнител с висока якост и еластичност. Предлага се в три цвята (бял, черен и сив) във флакони от 310 мл и пълнители по 600 мл. Подходящ е за уплътняване на дилатационни фуги в зидария, между фасадни панели, окачени фасади и дървени фасадни облицовки. Изолит Флекс може да бъде използван и за фугите между прозоречните рамки и дограмата. Полиуретановият уплътнител за дилатационни фуги се предлага във вид, готов за директна употреба. Характеризира се с отлична еластичност, водонепропускливост, устойчивост на UV лъчи, стареене и атмосферни влияния. Изолит Флекс е бързостягащ, не корозира и с него могат лесно да бъдат компенсирани неравностите по повърхността на основата и да бъдат уплътнени всички кухини. След втвърдяването на материала той може да бъде боядисван.

Изолит Бонд – полиуретаново лепило

Изолит Бонд е еднокомпонентно полиуретаново лепило, широко прилагано в областта на строителството. Може да бъде използвано за залепяне към повечето материали и повърхности (цимент, бетон, теракот, метали, дърво и други). Намира отлично приложение и за залепването на керемиди, както и за свързване на стоманени конструкции и елементи. Характеризира се с висока адхезия, якост на лепилния шев и устойчивост. Времето за изсъхване на полиуретановата паста е около 45 минути при влажност на въздуха 50% и температура 23°C. Изолит Бонд може да се използва при работна температура от -20°C до 80°C.

Публикувано на: 10 март 2016
посещения: 570
ключови думи
полиуретанови уплътнители, уплътнители, хидроизолация, полиуретанови лепила, изолация


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg