фирми продукти
представяме
работа
 

Плочки Фиоре

За контакти: Керамика Фиоре

Вие искате да обновите дома, банята, офиса, вилата или заведението си и да превърнете интериора в уникална комбинация от вашия собствен стил, изящество и функционалност? Ceramica Fiore предлага на вашето внимание своите прецизно подбрани предложения в луксозна линия интериорни плочки и гранитогрес за настилки и облицовки.

Внимателно балансиран дизайн, подчинен на последните тенденции в интериорния дизайн и създаден в тясно сътрудничество с изтъкнати дизайнери, и използването на най-новите достижения на технологията за производство на облицовъчни материали ни позволяват да ви предложим изключително богата палитра от цветове, форми, размери и текстури на нашите плочки. Специално разработените ни колекции, посветени на дома и банята, могат да задоволят най-капризния и изтънчен вкус.

Гранитогресът на Ceramica Fiore е лесен за поддръжка и почистване, издръжлив на натоварвания и е великолепен избор за спални, всекидневни, трапезарии и коридори.

Нашата мисия е да направим пространството, в което живеем, модерно, красиво и уютно, при това на достъпна цена. Ние следваме последните тенденции в областта на интериорния дизайн и имаме стриктна система за качествен контрол при производството на керамични плочи, настилки и облицовки от висок клас гранитогрес.

Предимствата на плочки Fiore изпъкват по няколко основни причини:

- ние осигуряваме висококачествени материали, изработени с абсолютна прецизност
- ние сме готови да задоволим вашите изисквания според индивидуалните ви предпочитания
- ние непрекъснато разработваме актуални линии плочки за дома, офиса, банята
- ние предлагаме плочки с атрактивни изображения, разнообразни нюанси и текстури - декорации, ивици, нишки, фосили

Нашата цел е да превърнем дома в специално място, и ние успяваме – благодарение на отличния дизайн и високото качество на материалите, вложени в производството на плочки Fiore.

Публикувано на: 31 август 2015
посещения: 3325
ключови думи
плочки за баня, плочки за кухня, гранитогрес, подови плочки, стенни плочки


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg