фирми продукти
представяме
работа
 

Oблицовки за баня

За контакти: Керамика Фиоре

Само преди стотина години идеята за баня във всеки дом е изглеждала като нещо абсурдно и неосъществимо. Собствени бани са имали само най-знатните и привилегировани хора по върховете на обществото. Днес обаче банята е спасителният остров на спокойствието във всеки дом и за нас е немислимо да си представим единството и комфорта на жилището ни без нея. Именно затова ние в Ceramica Fiore обръщаме толкова голямо внимание на качеството и детайлното изпипване на нашите облицовки за баня. Нашата мисия е проста и ние сме истински отдадени на това да ви осигурим най-доброто, така че вашата баня да се превърне в неотразимо място на комфорт и спокойствие.

Висококачествените декоративни гранитогреси и облицовъчни плочи от Ceramica Fiore превръщат дома ви в специално място.

Ние предлагаме дизайнерски решения, изпълнени с висок клас доказани материали, създадени да постигат забележителни резултати във всяка баня. Облицовките за баня са изпълнени от висококачествени материали, като водещата роля е отредена на гранитогреса. Той е един от най-здравите материали, които се използват за облицовки и настилки. Има отлична изолационна способност, което го прави предпочитан избор за бани и влажни помещения. Неговата издръжливост е пословична – дължи се на хомогенната структура на материала, която носи качествата на естествените камъни.

Нашите предложения за облицовъчни плочи за бани включват специализирани колекции, посветени на различни теми и разработени в богати цветови нюанси и разнообразни текстури.

Ceramica Fiore разработва декоративните облицовъчни елементи от гранитогрес като използва най-модерните техники за дигитален печат върху керамика. Последно поколение производствени мощности и специализираната технология за печат InkJet ни позволяват да предложим атрактивни дизайнерски решения – облицовки за баня от гранитогрес с прецизни и изящни детайли, цветове и текстури по плочките – нишки, ивици, фосили, декорации, и други.

Публикувано на: 28 август 2015
посещения: 3385
ключови думи
плочки за баня, фаянсови плочки, гранитогрес, подови плочки, стенни плочки


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg