фирми продукти
представяме
работа
 

Облицовъчен гранитогрес

За контакти: Керамика Фиоре

Гранитогресът е един от най-здравите материали, които се използват за вътрешни или външни стенни облицовки. Облицовъчният гранитогрес е предпочитан заради своята издръжливост, която се дължи на висококачествената му хомогенна структура, сходна с тази на естествените камъни. Употребява се както за интериорна, така и за екстериорна облицовка на стени. Може да бъде положен в различни помещения - всекидневна, кухня, трапезария и други.

Облицовъчните плочи от гранитогрес имат безспорно предимство и от гледна точка на дизайна – с тях могат да се постигнат плавни преходи между подовото и стенното покритие, както и да се работи с един материал в цялото помещение. Гранитогресните плочи се произвеждат в богатство от цветове и с тях лесно се постигат различни ефекти както във вътрешното, така и във външното пространство.

Облицовъчният гранитогрес, който предлага Ceramica Fiore, е отличен начин да промените и подобрите интериора на дома, офиса, вилата, хотела или заведението си.

Ние предлагаме най-модерни и стилни решения за интериор и екстериор с висококачествени плочи от гранитогрес, декоративни плочи и елементи, луксозни стенни и подови облицовъчни материали.

Публикувано на: 31 август 2015
посещения: 3362
ключови думи
облицовъчен гранитогрес, стенни облицовки, облицовка от гранитогрес, гранитогресни облицовки, облицовка за стени


Свързани продукти
  


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg