фирми продукти
представяме
работа
 

Обков за врати

За контакти: ИнтезА ООД

Обковът за врати бива най-различен в зависимост от предназначението, функционалността и дизайна си. Когато избирате обков за врати, трябва да имате предвид две основни неща: вратата, на която ще стои бравата, дали ще е интериорна или външна, и типа на имота – дали е частен дом или обществена сграда. Правилният избор на типа обков е от изключително значение що се отнася до удобната и дълготрайна експлоатация на вратите.

Така например вратите на обществените сгради, които са подложени на по-интензивно натоварване, трябва да имат много по-здрав обков в сравнение с вратите на частните домове. В зависимост от това дали вратата е външна или интериорна също трябва да изберете подходящ обков. Външните врати изискват преди всичко надеждни брави, подходящи за сигурни заключващи системи, докато за интериорните това не е толкова важно и при тях се набляга преди всичко на дизайна. Определяйки правилния тип обков за врати ще стесните кръга от брави, които се предлагат на пазара и доста ще улесните избора си. След това ви остава да се спрете на подходящ дизайн, което също не е много лесно, имайки предвид богатия избор.

Фирма Интеза ООД е официален вносител на световни лидери в производството на обков за врати и може да ви предложи голямо разнообразие от брави както за обществени сгради, така и за частни домове.

Освен стандартните брави Интеза предлага и по-специализирани модели като например хотелски картови брави, както и брави с код, които не се нуждаят от ключ или карта, а заключващият механизъм е вграден в самата брава.

Бравите на Интеза се предлагат в голямо разнообразие от дизайни и цветове, което не е маловажно, особено ако държите на добрия стил и искате обковът да се вписва максимално добре в интериора на жилището ви. При нас ще намерите както модерни брави с изчистена линия в ярки цветове, така и класически или ретро брави с повече орнаменти и състарени покрития.

Не подценявайте обкова за врати – той е също толкова важен, колкото заключващата система и типа на вратата.

Публикувано на: 10 октомври 2014
посещения: 2608
ключови думи
обков за врати, дръжки за врати, брава, брави, обков


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg