фирми продукти
представяме
работа
 

Настилки за баня

За контакти: Керамика Фиоре

Настилки за баня от висококачествени гранитогреси с декоративни елементи или изчистен класически дизайн с комплименти към красотата от природата. Всичко това можете да намерите в специализираните колекции за баня на Ceramica Fiore. Гранитогресът е предпочитан материал за настилка в банята. Той носи несравнимо усещане за комфорт и лукс в комбинация с най-фините оттенъци на модерните цветове и различни декоративни ефекти. Можете да избирате от богатство от дизайнерски решения и висок клас материали – полирани, глазирани и матови гранитогреси, плочки с висока гладкост и степен на огледалност и съвършени, лазерно оформени плочки за вашата баня.

Гранитогресът се е доказал като материал, идеален както за практическите, така и за естетическите нужди в банята, и освен това превъзхожда значително обикновените плочки със здравината и издръжливостта си. Модерните технологии за обработка при производството на специализираните гранитогреси за банята правят нашите продукти отличен избор, за да бъде вашият интериор на нивото, което заслужавате.

В допълнение към гранитогресните плочи Ceramica Fiore ви предлага естетически издържани стенни плочки за баня с изящни флорални мотиви, които придават неподражаемо усещане за комфорт и релакс (колекция Леда). Ако търсите баланса между луксозния вид и естествените текстури, който да остави невероятно впечатление у вашите гости – разгледайте вариациите на колекцията за баня Таити.

Ако желаният от вас ефект е този на лекотата, нежната прегръдка и фини, дишащи цветове, потопете се в нежните бежови тонове на екзотичната серия Бали, включваща декорни плочки с флорални мотиви, които ще превърнат стените ви в изискана феерия. В търсене на най-добрия семпъл и изчистен дизайн Ceramica Fiore представя и серията Неос в светла и тъмна гама. Изящни фризове и деликатни мозайки ще ви накарат да се отпуснете и да релаксирате напълно в банята.

Публикувано на: 28 август 2015
посещения: 3495
ключови думи
плочки за баня, фаянсови плочки, гранитогрес, подови плочки, стенни плочки


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg