фирми продукти
представяме
работа
 

Кухненски плочки

За контакти: KAI GROUP

Кухненските плочки са неизменна част от декорацията на кухнята, като в магазините може да се открие изключително богата гама от оригинални плочки с разнообразни размери и цветове. Това дава възможност на всеки клиент да избере модел, който ще се впише в стила на интериора и също така ще отговори на начина на живот на членовете от семейството.

Тъй като кухнята е едно от местата в дома, които се цапат най-много, е добре да се изберат плочки, изработени от устойчиви на петна и замърсяване материали.

Преди закупуването им трябва да се вземат предвид и фактори като размер, качество, цена и стил. Добре е да се проучи също така дали дадена серия включва декор и фриз, които естетически ще допълнят интериора.

KAI Group предлага качествени стенни и подови плочки за кухня в огромно разнообразие от размери и цветове. Асортиментът включва серии като:  • Тоскана – три разцветки стенни плочки (антрацит, брик и бежов) с размери 20х20 см, три модела декор 20х20 см, два модела фриз 5х20 см;

  • Парма – серия в светли тонове и декоративни елементи плодове, която включва: стенни плочки 20х20 см, декор с размери 20х20 см, фриз с размери 5x20 см;

  • Хеопс – два цвята глазиран гранитогрес, създаващ чувство за естественост и напомнящ за природата;

  • Паркет – подови плочки 33x33 см в два цвята – гланц и мат; имитация на паркет, чиято поддръжка, за разлика от тази на истинския паркет, изисква много по-малко усилия.

Публикувано на: 21 август 2014
посещения: 5241
ключови думи
кухненски плочки, стенни плочки, подови плочки, плочки за кухня, плочки


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg