фирми продукти
представяме
работа
 

Керамична керемида Фигаро Делукс

За контакти: Тондах България ЕООД

Фигаро Делукс е модел керамична керемида, заемаща своето специално място в портфолиото на TONDACH®. С изчистената си визия и хармонията, която придава на покривната повърхност, Фигаро Делукс е предпочитан модел за всички, които искат да създадат своя мечтан и сигурен покрив. Както всички останали продукти TONDACH®, керемидите Фигаро Делукс се произвеждат в съответствие с последните технологии и според най-високите международни изисквания и стандарти. Моделът е подходящ както при изграждане на нови, така и при реконструкцията и модернизирането на стари покриви, поради възможността за приплъзване на керемидите една върху друга при запазена дървена конструкция.

През 2016 г. TONDACH® пусна в производство оптимизиран вариант на съществуващия модел керамична керемида Фигаро Делукс. Обновената керемида разполага с подобрени странични улеи, които не позволяват на водата да мине след тях и да попадне под керемидите, което е още един вид защита. Благодарение на това се увеличава и диапазонът на приплъзване на керемидата, което я прави идеален избор за реновация на покриви. Разстоянието на приплъзване вече е от 28,0 до 34,7 см, като то ще бъде валидно за цялото ново производство на модела керамична керемида Фигаро Делукс.

Моделът се предлага  в следните цветови нюанси: естествен цвят, енгоба червена, енгоба меднокафява, енгоба тъмнокафява, енгоба антрацит, както и в четирите разновидности на глазура Амадеус – виненочервен, черен, естествен цвят и гранит.  

Технически характеристики на керамичните керемиди Фигаро Делукс:

• Покривна дължина: 32.2-35.1 см;
• Покривна ширина: 21.1 см;
• Обща ширина: 24.1 см;
• Обща дължинa: 42.4 см;
• Тегло в кг/бр.: 3.3 кг/м2;
• Тегло в кг/м2: 44.55 кг/м2;
• Разход в бр. за м2: 13.5 бр./м2;
• Минимален наклон на покрива: 20°.

При използване на цялостната покривна система TONDACH® Фигаро Делукс, включваща керамични керемиди от серията, както и съответните керамични и некерамични аксесоари, се дава 33 години търговска гаранция.

Публикувано на: 24 юни 2015
посещения: 2384
ключови думи
керамична керемида, керамични керемиди, керемиди, покривни системи, покривни материали


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg