фирми продукти
представяме
работа
 

Катинари

За контакти: ИнтезА ООД

Катинарите са изключително удобни и универсални заключващи механизми, които могат да бъдат използвани за заключване на почти всичко – от цели сгради до велосипеди. Хубавото при катинарите е това, че те не са монтирани на едно място и могат да се преместват или заменят с други, което е много удобно особено когато ви се налага да заключите велосипед.


Съвременните катинари се изработват от различни метали: месинг, хром, стомана и т.н., като в зависимост от материала се определя и здравината на катинара.


В зависимост от мястото на приложение, катинарите биват два вида – външни и вътрешни, като външните катинари са проектирани да издържат на всякакви атмосферни условия: замръзване, замърсяване, корозия и т.н., без това да се отрази на тяхната здравина.


Фирма Интеза предлага на своите клиенти голямо разнообразие от катинари на фирмите:
- Corbin Италия;
- Mul-T-Lock Израел;
- Yale Словения;
- Viro Италия;
- Abloy OY Финландия;
- IBFM, Италия.


При нас може да намерите катинари с най-различна големина – от малки катинари, предназначени за шкафове, до големи секретни катинари с висок клас на сигурност, подходящи за заключване на сгради, складове и т.н.


Цените на катинарите, които фирма Интеза предлага варират от 5 до 271 лева, като най-евтините катинари са предназначени за вътрешна употреба и имат ниско ниво на защита.


Скъпите катинари имат много системи за защита, изработени са от закалена стомана, а заготовките за тях се разпространяват под стриктен контрол.


Според начина си на отваряне катинарите биват два вида – такива, които се отварят с ключ и такива, които се отварят с код.


Някои катинари, като например катинар Abloy Classic са със скрита стоманена арка, което възпрепятства евентуалното й прерязване.


Освен катинарите със стандартна форма и цвят, фирма Интеза предлага и такива с кръгла и правоъгълна форма, както и цветни варианти в различни от тези на металите цветове.

Публикувано на: 15 октомври 2014
посещения: 2076
ключови думи
секретен катинар, катинар, катинари, aнтикорозионни катинари, външен катинар


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg