фирми продукти
представяме
работа
 

Интериорен гранитогрес

За контакти: Керамика Фиоре

Интуитивният стремеж към завръщане към корените и връзката с природата ни води към непрестанно преоткриване на красотата и удобството на естествените неща. В последните години тази устойчива тенденция придобива все по-завършен вид в областта на интериорните настилки и облицовки за дома.

Естетиката на природата е високо ценена както във външния вид, така и в качествата на използваните материали. Ние в Ceramica Fiore разбираме това добре и затова създадохме неповторими серии интериорен гранитогрес, които имат за цел да внесат красотата и очарованието на естествените текстури, цветове и форми във вашия дом под формата на първокласни интериорни плочки от гранитогрес с най-високи качествени показатели.

Интериорният гранитогрес е материал, който съчетава най-доброто от природата и иновативните технологии в интериорния дизайн и строителството. Ceramica Fiore издига керамичните плочки до произведение на изкуството: нашите специализирани колекции от интериорни гранитогреси са проектирани с внимание към детайла от водещи дизайнери в керамичната индустрия в Италия – страна със стари традиции в областта на естетиката и доказаното качество.  

Ceramica Fiore разработва интериорни плочки в разнообразни размери, за да задоволи нуждите на индивидуалния клиент според специфични изисквания. Можете да изберете много от нашите колекции в различни тоналности и в размери на плочките от 45х45 см, 30х60 см, 50х50 см и други.

Колекциите гранитогресни плочки са посветени на различни тематични елементи в тясна връзка с естественото усещане за елегантност. Нашите решения за облицовки и настилки са изработени с разнообразни текстури на естествен камък, дърво, растителни и флорални елементи, с цветове и нюанси, вариращи в широк диапазон. Намират приложение в различни помещения в дома – банята, трапезарията, кухнята, спалнята, всекидневната, коридора.

Публикувано на: 28 август 2015
посещения: 3831
ключови думи
гранитогрес, подови плочки, интериорен гранитогрес, гранитогресни плочки, гранитогреси


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg