фирми продукти
представяме
работа
 
Интериорът в розово

Изключително погрешно е схващането, че розовото е цвят, подходящ единствено за обзавеждането на детска стая за малко момиче. Ако харесвате розово и желаете да го включите в цветовата схема на някое от помещенията в дома си, вижте няколко идеи, от които можете да почерпите вдъхновение:

Еклектична всекидневна

Интериорът в розово

Това удивително помещение е нагледното доказателство, че всекидневната в розово може да бъде изтънчена, модерна и шикозна. Високият таван, камината, железният полилей и дръзката цветова палитра придават индивидуалност и елегантно очарование на интериора.

Изкуство в ярки тонове

Интериорът в розово

Понякога всичко, от което се нуждаете, за да внесете дързък акцент в розово, е едно произведение на изкуството или декоративен предмет. Независимо че това е единственият розов елемент в интериора, той има грандиозен ефект върху цялостния облик на пространството.

Пъстро и непретенциозно детско обзавеждане

Интериорът в розово

Дори и в съчетание с разнообразни цветни материи и текстури, акцентите в розови тонове успяват да изпъкнат и ярко да се откроят. Всички елементи в интериора са добре балансирани и дизайнът е невероятно хармоничен.

Баня във викториански стил

Интериорът в розово

Тази баня във викториански стил е повече от завладяваща. Изящната вана, стъпваща върху бели керамични крака, е изключително стилна и безупречно се съчетава с розовия тапет и разкошния класически полилей.

Модерна кухня

Интериорът в розово

Няколко елегантни розови акцента са достатъчни, за да трансформират еднообразния и монотонен дизайн в атрактивен и възхитителен. Отделните ярки елементи изпъкват по неподражаем начин на фона на неутралния интериор.

Свежа детска стая

Интериорът в розово

Ако искате да включите розовите тонове в интериора на детската, без това да я превърне в твърде момичешка стая, комбинирайте с допълнителен цвят. Зеленото например може да бъде отличен избор. Чрез включването на още един цвят ще балансирате розовото и ще реализирате свеж и модерен интериор.

Разкошна гардеробна стая

Интериорът в розово

Понякога най-добрият вариант е просто да потопите интериора в очарованието на розовите багри, оставяйки цвета да доминира. Подобен подход е идеален за гардеробната стая. В съчетание с мебели в сиво и елементи в златисто, ефектът може да бъде още по-завладяващ.

Вътрешен двор или веранда в бохемски стил

Интериорът в розово

Розовото може да бъде великолепно допълнение и в екстериора. Чрез него можете да направите вътрешния двор или верандата на жилището си изключително модерни и неповторими.

Изискан офис

Интериорът в розово

Креслото с тапицерия в розово и жълто изглежда съвсем намясто в този съвременен домашен офис и елегантно контрастира на черните мебели.

Прелестна детска стая

Интериорът в розово

Детската стая, изградена основно в розово, осигурява великолепна основа за добавянето на мебели и акценти в бежово и кафяво. По този начин пространството придобива стилен и модерен облик.

Източник: hgtv.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериорен дизайн, цветове в интериора

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg