фирми продукти
представяме
работа
 
Органайзер за бюро

Органайзер за бюро

Всеки има нужда от малко помощ, за да подреди работното място така, че да е удобно и прегледно. А защо да не е и красиво? Този прост и лесен проект ще ви помогне в тази нелека задача и освен това е чудесен начин да се поразмърдате и да изработите нещо със собствените си ръце. Удовлетворението от креативните проекти "направи си сам" е почти винаги гарантирано, независимо от резултата. Можете да изработите този практичен органайзер за бюрото в размери по ваш избор, както и да допълните това ръководство за изработката му с ваши собствени идеи, които да го направят уникален и неповторим.

Какво ни трябва за изработката му? В интерес на истината, доста от материалите, нужни, за да си направите такъв органайзер, са налични в почти всеки дом. Ако пък ви трябва нещо допълнително, обикновено можете да го намерите във всяка железария или магазин за домашни потреби, а защо не и супермаркет, на ниски цени.

Ето нужните материали:

  • метална мрежа
  • ножици за метал или клещи
  • работни ръкавици
  • спрей
  • прав ъгъл
  • чук
  • пила

Органайзер за бюро

Инструкции:

1. На първо място подберете подходяща мрежа, която ви харесва – има такива с ромбчета, квадрати и т.н. Разгънете я на твърда повърхност – например върху масата или на пода. Преценете каква големина на органайзера ще ви върши най-добра работа.

2. След като приключите с измерването, отрежете нужната големина от мрежата като ползвате клещите.

Органайзер за бюро

3. Следващата стъпка е да огънете мрежата в желаната форма, както е показано на снимката. Използвайте ръба на масата, като използвате правия ъгъл за сверка.

Органайзер за бюро

4. За да се огъне добре и да запази правилната си форма, използвайте чука докато мрежата е огъната по ръба на масата. Внимавайте да не се нараните.

5. Повторете операцията за второто прегъване. Огънете по ръба на масата и изправете с чука.

Органайзер за бюро

6. Ако след огъването има парчета или краища, които стърчат – подрежете ги с клещите. Използвайте пила или парче шкурка, за да загладите острите ръбове, ако има такива.

Органайзер за бюро

7. След като това е готово, боядисайте огънатата мрежа със спрей по ваш избор. Оставете всеки слой да изсъхне добре преди да нанесете следващия. Оставете боядисаната мрежа да изсъхне за няколко часа.

Органайзер за бюро

Органайзер за бюро

Поставете вече готовия органайзер на бюрото и сложете в него нужни предмети и аксесоари, които ви трябват, или пък просто радват окото.

Готово!


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
бюро, органайзер, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg