фирми продукти
представяме
работа
 
Мултифункционална помощна масичка

Помощна масичка

Най-удобните, полезни и често използвани неща обикновено са и най-простите.

Функционалността и лесната употреба са може би най-важните фактори за това дадена мебел или аксесоар да се наредят високо в класацията на най-използваните неща у дома. Ако някога сте имали малка, подвижна и многофункционална масичка, може би знаете за какво става въпрос. Точно такава масичка ви представяме днес, заедно с детайлен проект с точни и лесни за изпълнение указания как да си я изработите съвсем сами.

Ако имате дори и минимален опит в работата с дърво, тази масичка няма да ви се опре. Изработката й е лесна, а конструкцията – изключително опростена. Приложенията й обаче са практически неограничени. Малките й размери и тегло я правят отлична за поставка – върху нея можете да сложите какво ли не – саксия с цвете, книги, дребни предмети, вази, аксесоари. Тя служи идеално и като помощна масичка. Удобна е в ролята си на табла за закуска в леглото. Върху нея можете спокойно да разположите лаптопа, ако искате да работите от леглото или просто да погледате филм, или да сърфирате в интернет приятно излегнати.

Без съмнение това е един отличен аксесоар за дома, който може да използвате по много и различни начини.

А ако не го използвате активно известно време, добрата новина е, че няма да събира прах в някой шкаф. Винаги можете да го инкорпорирате в интериора си като му измислите ново, статично приложение. Както казахме, тази масичка изпълнява чудесно ролята на поставка за цвете и може да бъде сложена директно на земята или върху шкаф.

Помощна масичка

Като масичка за закуска в леглото този проект е просто незаменим. Достатъчно стабилен, за да поеме всички нужни аксесоари, чаши и чинийки върху себе си, и много удобен, така че вашата закуска да е истинско разточително удоволствие.

Като направи-си-сам проект тази масичка е изключително лесна за изпълнение, не изисква дупчене с бормашина или сложни операции и като цяло направата й е много лесна. Освен всичко майсторенето може да се превърне в истинско забавление!

Това е всичко, което ви е нужно:

  • правоъгълно парче дърво по ваш вкус
  • четири предварително изрязани и оформени еднакви парчета за крака (от дърво, за предпочитане обли)
  • здраво, водоустойчиво лепило за дърво


Инструкциите за направата на масичката също са изключително лесни:

Помощна масичка

1. На първо място убедете се, че всички дървени елементи са чисти и избърсани от прах. Ако искате да ги боядисвате или лакирате в желани от вас цветове – сега е моментът! Ако пък предпочитате естествен външен вид – оставете ги с натуралния си цвят и текстура.

2. Направете измервания и маркирайте точните места, където ще залепите крачетата за тялото. Те трябва да са разположени симетрично и на равни разстояния.

3. Залепете ги за дъската с помощта на лепилото за дърво и оставете да изсъхне на проветриво място за няколко часа.

Масичката се прави изключително лесно, а приложенията й са толкова много...


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
направи си сам, масичка, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg