фирми продукти
представяме
работа
 
3 идеи за декорация на холна маса

3 идеи за декорация на холна маса

Малките детайли и аксесоарите често са най-важни за настроението у дома. Подредбата им може да превърне един малък интериорен елемент като холната масичка за кафе в изключително приятен акцент, който радва окото и създава неподражаем уют. Можете лесно да преобразите пространството с различни аксесоари като свещи, ваза със свежи или сухи цветя, елегантна купа с потпури, както и да импровизирате с подредбата на книги и списания. Представяме ви три варианта на подредба на холна маса, които могат да ви дадат нови идеи и да ви вдъхновят да създадете свои варианти, които да направят дома по-приветлив.

Три начина за декорация на масичка за кафе или холна маса


1. Идея за всекидневна подредба на холната маса

3 идеи за декорация на холна маса

Когато става дума за всекидневна подредба е най-добре холната маса (или масичката за кафе) да не е твърде претрупана с предмети или аксесоари. Достатъчното свободно пространство отваря място за вашето следобедно кафе, както и за всякакви други неща, които бихте искали да имате пред себе си – като например списание, интересна книга, лаптопа и т.н.

3 идеи за декорация на холна маса

Това обаче не значи, че декорацията трябва да отсъства съвсем, нито че масата трябва да е скучна. Затова водещото при това предложение е да се придържаме към най-важното. Интересна книга, чаша кафе и фотоапарат, с който да запечатате нещо интересно около вас. Чудесен арсенал за сутрешно зареждане или пък релаксиращ следобед.

3 идеи за декорация на холна маса

Когато става дума за декорация, никога не е излишно да имаме около себе си мъничко цвят за повишаване на настроението. Дори да не държите свежи цветя през цялото време, няколко акцента като "терариум" с цветни потпури и ароматна свещ биха могли да са всичко, от което имате нужда. Пестеливостта на това предложение е и неговият основен плюс. Холната маса не е претрупана, има място за всичко, включително и за дребни, но красиви аксесоари.

2. На кафе с приятели

3 идеи за декорация на холна маса

Когато сте поканили гост у дома, можете да заложите на няколко основни неща, които да направят срещата на кафе едно по-различно и пълно изживяване. Лека закуска, кафе и чай са задължителни за случая – нещо наистина простичко, но оставя чудесно впечатление. Начинът на сервиране може да превърне вашия дом в уютно и гостоприемно място, а декорацията е само черешката на тортата.

3 идеи за декорация на холна маса

3 идеи за декорация на холна маса

В случая свежите цветя са чудесно допълнение към подредбата на масата. Няколко дребни детайла, като тези раирани текстилни салфетки, могат да създадат топла и приятелска атмосфера, а една домашна среща на кафе или чай да се превърне в истински вълнуващо изживяване.

3. Време е за парти

3 идеи за декорация на холна маса

Претрупаната декорация рядко е добра идея, дори да сте организирали някакво парти у дома. За да изглежда домът ви неотразимо, но и всичко да е удобно и функционално, може да се опитате да изберете само най-необходимото и да наблегнете на семплата, но ярка украса.

3 идеи за декорация на холна маса

Истината е, че храната и напитките, подредени по масата, са най-добрата декорация. Естетският привкус при подреждането на масата понякога е всичко, от което масата се нуждае. Може да се заиграете с цветовете и да разположите няколко купички с цветни бонбони, които да играят ролята на ярък (и вкусен) акцент.

3 идеи за декорация на холна маса

В този случай свежите цветя в кокетни вазички също са страхотна идея! И тук важи правилото, че "по-малко значи повече" - постарайте се да не претрупвате, а да подреждате с вкус и мисъл. Резултатите са налице – уютно и гостоприемно изглеждаща маса за всеки повод.


Източник: abeauifulmess.com







31 август 2015 16:14 | Не не........
От: Вивиан
Не се вижда добре,не са снимани така,че да се види красотта,това да се снима отгоре не е начина.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
маса, хол, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg