фирми продукти
представяме
работа
 
Семпли и модерни декорации за баня

Ако търсите свежи, семпли и модерни идеи за декорация на банята, вижте следващите тенденции за 2015 г. Водещите трендове са стилни решения в минималистичен стил, но без да се пренебрегват дребните детайли, които изграждат цялостното излъчване.

Свежо и зелено

Минималистичен и модерен дизайн за банята

Минималистичен и модерен дизайн за банята

Един от най-идейните елементи в банята си остават живите растения. Те могат да разкрасят интериора и да придадат свежа нотка в банята. Дори ако вашата баня е по-малка, пак можете да използвате зелен акцент, който да привлича и успокоява погледа.

Естествени акценти

Минималистичен и модерен дизайн за банята

Когато целта ни е да постигнем най-добър вид като използваме минималистичен подход, то акцентите са водещи в интериорните решения. Понякога може да използвате нещо съвсем дребно, за да накарате банята да изглежда неповторимо. В случая са показани идеи за декорация с две еднакви текстурирани кошници от бамбук. Те контрастират със семплия дизайн в бяло и добавят запомящ се, землист елемент в модерния изглед на банята.

Минималистичен и модерен дизайн за банята

Контрaстиращ цвят

Минималистичен и модерен дизайн за банята

Ето нещо за онези, които са се спрели на едноцветно решение за банята. Дори когато цялото помещение е решено в един солиден цвят – бяло, сиво, бежово – можете да внесете дръзки елементи с ярки цветове. Например зеленото е чудесен източник на свежо усещане, което ще подчертае стилното впечатление от основния цвят. Акцентите – растението, зелените стъклени чаши и ментовият оттенък на бутилката в тази баня са дребни, но наистина въздействащи.

В следващия пример пък можете да видите в действие флорални акценти, които правят прекараното време в банята нещо повече от рутина – истинско релаксиращо преживяване.

Силата на детайла

Минималистичен и модерен дизайн за банята

Дори когато дизайнът е семпъл и минималистичен, можете да подправите леко настроението на банята с повтарящи се елементи, които да обединят пространството в истинска модерна симфония от цветове, текстури и материи. Ако желаете скромни акценти – изберете повтарящи се модели в неутрални тонове, които да подчертават и допълват деликатно пространството. Ако пък ви се прииска нещо по-драматично – не се колебайте да вземете пример от това решение с ярки цветни кърпи, които подсилват простотата на дизайна в тази модерна баня.

Продуктите за баня като аксесоар

Минималистичен и модерен дизайн за банята

Ако сте наистина отдадени на дизайна на вашата баня, сигурно бихте искали да изпипате нещата до последния детайл. Изчистеният модерен дизайн може лесно да бъде компрометиран от вида на хаотично струпани опаковки с продукти за баня и шампоани. Едното решение е да ги държите в някое ефектно шкафче или зад елегантна завеса до ваната. В по-сложния вариант може да подберете специални бутилки и диспенсъри в съответната цветова гама, в които да държите течните шампоани, балсами и т.н. Ако пък опаковките на вашите продукти за баня са стилни и ви създават приятно усещане – сложете ги гордо на показ. Все пак банята е вашето пространство, в което да релаксирате на спокойствие...


Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
баня, декорация, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg