фирми продукти
представяме
работа
 
Как да придадем обновен и луксозен вид на кухнята

Как да придадем скъп и луксозен вид на кухнята

Цялостното преобзавеждане на кухнята може да бъде безбожно скъпо. Какво може да направите, ако не ви се иска да инвестирате толкова много средства в нещо, което все още е функционално, но пък имате нужда да освежите кухнята си? Има няколко лесни начина, с които можете да накарате кухнята си да придобие наистина скъп и луксозен вид, като в същото време да не се охарчвате много. Вижте как да придадете ново, ексклузивно усещане в най-използваното пространство у дома!

Как да придадем "скъп" и луксозен вид на кухнята

Ако комбинирате няколко от тези идеи, ще сте готови за истински миниремонт в кухнята, или поне пълна визуална промяна, каквато всъщност е целта. Мислете креативно, разчиствайте смело и се радвайте на по-красива и специална кухня още сега, без да се налага да спестявате с месеци!

Сменете остарялото осветление

Как да придадем скъп и луксозен вид на кухнята

Невероятно е колко драстично можете да промените едно пространство като кухнята, като просто смените лапмата или полилея. По-светло пространство, по-мека светлина, нов забележителен акцент в центъра на помещението. Всичко това сочи към факта, че един нов абажур в кухнята е чудесен старт на нейното преобразяване. А може би и (почти) всичко, от което имате нужда!

Монохромни аксесоари

Как да придадем скъп и луксозен вид на кухнята

Да замените кухненските аксесоари не е толкова скъпа инвестиция, колкото да направите основен ремонт и да купите нови мебели. Ако ги изберете правилно обаче, именно аксесоарите могат да придадат невероятен луксозен вид на вашата кухня. Няма по-кратък път до тази цел от монохромните аксесоари. Бялото е най-лесният избор, защото подхожда на почти всичко. Търсете максимално опростения дизайн.

Сменете шкафовете

Как да придадем скъп и луксозен вид на кухнята

Представете си кухнята си с подменени високи шкафове. Частичната подмяна на мебелите може да придаде страхотен вид на кухнята, без това да струва твърде много. Високите шкафове са първото, което се вижда, така че са добро начало за вашия проект за преобразяване.

Нови детайли

Как да придадем скъп и луксозен вид на кухнята

Има и още по-лесен и евтин вариант на горната точка. Сменете само вратите (цялостно или само визуално) на вашите шкафове. Като промените предната, видима част на шкафовете, вие изменяте визуално цялото помещение. Ако изберете нещо стилно и едноцветно, като на снимките, вашата кухня несъмнено ще започне да изглежда интересна и изискана.

Цвят и стил с декоративни чинии

Как да придадем скъп и луксозен вид на кухнята

Един вариант, използван от дизайнерите, са стилни цветни или бели акценти по стените, каквито са тези чинии. Използвайте лепящи се куки, така че да не увреждате стената, и закачете няколко изящни чинии и ги организирайте така, че заедно да оформят геометрична фигура. Това придава класа и е доста лесно за изпълнение.

Освежете стаята с цветен килим


Как да придадем скъп и луксозен вид на кухнята

Как да придадем скъп и луксозен вид на кухнята

Отнесете се с кухнята както с всяка друга стая – постелете шарен и мек килим. Килимите помагат да се внесе уют в дома, а освен това придават особен, луксозен вид на всяко помещение.

Големи принтове и картини

Как да придадем скъп и луксозен вид на кухнята

Ето един тренд директно от проектите на нашумелите дизайнери на кухни: изкуство по стените. Модерно е да имате окачени картини в кухнята, но не е никак евтино. За да сте в тон с тенденциите, изберете голям принт или картина, които заемат почти цяла стена, и използвайте размера като начин да акцентирате върху пространството. Каквото и да изберете – попарт, импресионизъм или просто огромен портрет – безспорно ще промените облика на кухнята си.

Боядисайте шкафовете отвътре


Как да придадем скъп и луксозен вид на кухнята

Това е отлична тактика за шкафове със стъклени вратички. Изборът на нов свеж цвят ще помогне кухнята да се "отвори" и освежи. Това е едно евтино решение, което може да преобърне цялостния изглед на вашата кухня.

Действайте смело!


Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
кухня, интериор, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg