фирми продукти
представяме
работа
 
Красив органайзер в рамка за офиса и дома

Направете вашето бюро в офиса или у дома още по-красиво и подредено с този кокетен органайзер, който можете да изработите съвсем сами. Просто вземете парче плат по ваш избор и вижте инструкциите за този лесен и забавен творчески проект, с който ще намерите ново приложение на някоя стара рамка от картина. Няма нужда от специални умения, няма нужда дори да шиете за този проект. Ако имате един свободен час и сте вдъхновени от тази идея, ето какво е необходимо за неговата направа.

Красив органайзер в рамка за офиса и дома

Необходими материали:

- рамка
- боя (спрей)
- шкурка
- около 1 квадратен метър плат по избор (големината зависи от размера на рамката)
- такер
- линия
- залепваща лента, от типа който се залепва с ютия (от магазина за шивашки материали)
- ютия
- дъска за гладене или равна повърхност
- ножици

Красив органайзер в рамка за офиса и дома

Инструкции:

1. Подгответе рамката за боядисване. Можете да пропуснете тази стъпка, ако харесвате рамката както е, но ако искате да я промените в тон с цветовете в стаята или просто да я освежите – вижте нататък. Почистете добре рамката и я изшкурете с фина шкурка, за да хване боята по-добре. Ако решите да я "съблечете" до дърво и да я оставите в естествен цвят, ще трябва да се потрудите малко повече с шкурката, за да стане равномерно. Използвайте лак по желание, ако решите да е в натурален цвят, или спрей в цвят по избор.

Красив органайзер в рамка за офиса и дома

2. Напръскайте добре почистената и напълно суха рамка със спрея/лака. Пръскайте от около 30 сантиметра разстояние и на открито. Използвайте маска, за да не вдишвате от боята. Оставете всеки слой да изсъхне добре за около 15-20 минути. Нанесете поне 3 слоя, като изчаквате нужното време между всеки от тях.

3. Докато чакате рамката да изсъхне е време да подготвите плата. Изгладете го добре.

4. Измерете широчината на рамката и изберете как да проектирате вашия органайзер. В показания проект той е решен с два джоба, но реално няма никакви ограничения пред вас. За да се направи органайзер с два джоба, е нужно да измерите и да отрежете едно парче плат, което да е с 2-3 сантиметра по-голямо от отвора на рамката, и две по-малки парчета за джобовете.

Красив органайзер в рамка за офиса и дома

5. Закрепете двете по-малки парчета едно за друго, като използвате лепящата лента в краищата. Изгладете добре с ютия, за да залепнат добре.

Красив органайзер в рамка за офиса и дома

6. Закрепете двете парчета върху основното. В случая двете по-малки парчета, които съставят джобовете, са успоредни, но можете да импровизирате. Залепете с лентата и изгладете.

Красив органайзер в рамка за офиса и дома

7. Използвайте такер, за да захванете голямото парче плат с прикрепените вече джобове за задната страна на рамката. Ако не разполагате с такер, може да закрепите плата и с плоски кабърчета. Опънете плата добре, за да стои стабилно в предната част.
 
Красив органайзер в рамка за офиса и дома

Използвайте органайзера, за да държите прегледно бележки, писма, снимки и каквото още ви хрумне.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
органайзер, аксесоари за дома, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg