фирми продукти
представяме
работа
 
Не допускайте тези грешки: още 5 правила за перфектен двор

Да имаш двор и градина е чудесно, но това не значи, че поддръжката им е лесна. Предлагаме ви още 5 насоки, които ще ви помогнат да планирате организацията на вашето дворно място, без да допускате най-често срещаните грешки и недоглеждания.

5 правила за перфектен двор

Бъдете пестеливи с декорацията

Още 5 правила за перфектен двор

Нормално е да сме изкушени да разкрасим двора си по свой вкус така, че да радва окото всеки ден. В такъв случай обаче е твърде лесно да прекалим с декоративните елементи и дворът да се окаже претрупан с градински джуджета, саксии, фигурки, масички, камъчета и каквото още се сетите. Придържайте се (доколкото е възможно) към минималистичния стил – това е винаги верен ход.

Обърнете внимание на цветовете

Още 5 правила за перфектен двор

Цветовите решения са важна част от доброто планиране на двора. Не всички цветове си подхождат и това е валидно не само за интериора, но и за отворените пространства. Пазете се от претрупване на цветовете. Най-добрият вариант е да се спрете на два или три основни цвята за декорацията на двора. Може, разбира се, да експериментирате с техните нюанси.

Не подценявайте поддръжката

Още 5 правила за перфектен двор

Дворът изглежда страхотно след като сте засадили нови цветя и сте почистили и подредили. За съжаление това се променя твърде бързо, ако просто го оставите ей така, и съвсем скоро всичко започва да изглежда запуснато. За да не работите на вятъра, планирайте как ще поддържате двора още преди да организирате всичко в него. Мислете за това като за инвестиция – доброто планиране и разумните грижи ще ви се отплатят с красива гледка и отлично място за отдих.

Подберете правилните инструменти

Още 5 правила за перфектен двор

Правилните инструменти за поддръжката на двора и градината улесняват значително работата. Посъветвайте се с някой с повече опит или потърсете информация за това какво точно ще ви трябва за дейностите, които планирате на двора. Спазвайте всички правила за безопасност при работа с инструменти, особено с режещи и моторни такива (резачки, косачки и т.н.).

Планирайте осветлението

Още 5 правила за перфектен двор

Подгответе двора за меките летни вечери, в които да се отпуснете заедно със семейството. Изберете подходящо осветление, което да подчертава пространството и да е функционално. Подходящи са лампите тип "фенер", както и всякакво насочено осветление. Добре подбраното акцентно осветление наистина може да направи вашия двор неотразим.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
двор, съвети за двора, градина

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg