фирми продукти
представяме
работа
 
Ретро стил в банята

Ретро декорацията винаги е на мода. Интериорните решения и аксесоари във винтидж стил продължават да намират все повече почитатели, дори и сред най-капризните клиенти. Старинните вещи и мебели намират място буквално във всяка част от съвременния дом, като все повече производители предлагат модерна функционалност в комбинация с ретро дизайн.

Ако говорим за банята в частност, там ваните в стил винтидж се радват на много почитатели по целия свят. И наистина, как можеш да се откажеш от нещо подобно! Особено когато, освен изключителен вид, ваната предлага и пълна функционалност, отговаряща на последните тенденции.

В наши дни модернистичните интериорни решения се развиват непрестанно и буквално всеки ден на пазара излизат още и още иновации. В същото време поклонниците на стила на "старата школа" стават все повече и мебелите и аксесоарите с ретро излъчване се срещат все по-често.

Ретро стил в банята

Банята е може би най-личната и персонализирана част от дома ни. За някои хора тя дори служи като светилище, в което можеш да релаксираш в прегръдките на ароматна топла вана или освежаващ душ. Ако и вие сте от хората, които възприемат банята като нещо повече от място за лична хигиена, следващите редове могат да ви заинтригуват.

Ретро стил в банята

Казват, че банята е мястото, където и царят ходи сам. Там бързо и лесно можете да се отпуснете за секунди в комфорта на собствения си дом, да презаредите батериите, а може би и да ви осени някоя добра идея! Това е и причината толкова много хора да отделят сериозни средства, за да обзаведат банята си по свой вкус и желание.

Ретро стил в банята

Трудно можеш да сбъркаш с една елегантна ретро вана с изящни извити крачета, точно като извадена от снимка от 50-те години на миналия век. Неописуемата романтика, която излъчва винтидж стилът, е перфектният комплимент, който можете да си направите след дълъг и натоварен ден в офиса.

Ретро стил в банята

И докато някои ще отхвърлят идеята за ретро вана в модерен дом, много хора намират винтидж стила и класическата изработка за отличен избор. Високото качество, издръжливостта през годините, и завръщането в едно време, когато всичко е било по-семпло и не така забързано, са по вкуса на все повече хора. В този смисъл визията на една ретро вана явно ще е актуална доста дълго време. Един признак за това е фактът, че съвременни дизайнери проектират вани и оборудване за баня с ретро вид и модерна функционалност.

Ретро стил в банята

Както казахме в началото, ретрото винаги е на мода и всичко сочи, че това ще е устойчива тенденция в интериорното обзавеждане и занапред.


Източник: nicespace.me







Няма коментари


ключови думи
баня, обзавеждане на баня, винтидж стил

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg