фирми продукти
представяме
работа
 
Жълто в интериора на банята

Има цветове, които изглеждат страхотно през всички сезони на годината и просто не излизат от мода. Такова е и жълтото. То може да придаде на старата и скучна баня свеж и весел вид и по този начин да й вдъхне нов живот.


Отлично решение за различни по стил интериори

Жълто в интериора на банята

Жълто в интериора на банята

Жълто в интериора на банята

Едно от предимствата на това да се използва жълто в банята е, че то ще се съчетае много успешно с всяка интериорна тема и ще я подчертае. Това е така, тъй като разнообразните нюанси на този цвят дават възможност да го използвате в по-големи количества, като фон, който създава спокойствие, а също и като красива акцентна багра, целяща да привлече всички погледи към себе си. С широката употреба на сивото през последните няколко години, жълтото се очертава като още по-подходящ цвят в съвременния интериорен дизайн. Без значение дали ще използвате боя или пък красиви плочки, внасянето на слънчеви нюанси в банята мигновено ще направи обстановката много по-приветлива и елегантна.


Класически интериор, който не остарява

Жълто в интериора на банята

Жълто в интериора на банята

Жълто в интериора на банята

Друга тенденция в дизайна на баните, която се забелязва отскоро, включва употребата на заимствани от миналото елементи. Собствениците на жилища с удоволствие обръщат поглед към стилове като ар деко, винтидж, както и към стила от средата на XX в., за да създадат успокояващ, свеж и въздействащ интериор, който няма да загуби своята актуалност. По принцип в традиционните бани е добре да се използват по-светли и леки тонове, докато в съвременните интериори по-подходящи са ярките и лъскави варианти на жълтия цвят.


Красиви бани, създаващи слънчево настроение

Жълто в интериора на банята

Жълто в интериора на банята

Жълто в интериора на банята

Винаги могат да се използват фокусни точки в избрания наситен цвят. Жълтото дава много добра възможност да се създадат акценти, с които интериорът да изглежда свеж и които човек да смени, в случай че му омръзнат. Банята в черно и бяло може да послужи като прекрасен фон, на който да се поставят красиви жълти акценти. Няколко прилежно сгънати хавлиени кърпи например се оказват достатъчни, за да се постигне огромно визуално въздействие. Стената, боядисаният шкаф или най-обикновеният стол в жълто ще допълнят слънчевата визия. Винаги използвайте цвета на няколко места, за да придадете на банята по-елегантен и симетричен вид.

Жълтото, използвано в интериора на банята, е класически цвят, който по популярност може да се мери само със синьото и бялото. За разлика от другите ярки багри като оранжевото, червеното и зеленото, то успява да създаде неповторим уют. Това го прави отличен избор за интериора дори през студените есенни и зимни месеци.


Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
баня, идеи за банята, интериор на баня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg